Deschiderea Scolii de Vara Boem Club 2014

Deschiderea Scolii de Vara Boem Club a fost sarbatorita sambata,  21 iunie 2014, la Teatrul Act din Bucuresti

Deschiderea Scolii de Vara Boem Club a fost sarbatorita  prin intermediul a 2 concerte in cadrul carora au cantat la pian, chitara, vioara, saxofon, clarinet sau cu vocea,  peste 130 de interpreti cu varste cuprinse intre 3 si 50 de ani si au participat peste 500 de invitati.

Cele doua concerte – Gala Excelentei in muzica si „Muzicieni in devenire” – au marcat incheierea anului scolar si inceperea cursurilor de muzica ale Scolii de Vara Boem Club.

In cadrul primei editii a Galei Excelentei in Muzica au fost premiati cu diplome si trofee cursantii Scolii de Muzica Boem Club care au avut rezultate exceptionale la concursurile si festivalurile de muzica nationale si locale din perioada ianuarie – iunie 2014. In prima jumatate a anului 2014, aproximativ 40 de elevi ai Scolii de Muzica Boem Club au obtinut  peste 50 de premii la 11 concursuri de muzica nationale si locale, de pian, chitara si canto.

Copiii au primit si premii constand in tabere de vara, vouchere discount la achizitionarea de instrumente si accesorii  muzicale, carti cu jocuri, atlase, soft-uri educationale, abonamente la cursuri sportive, articole cu design muzical de la urmatorii Parteneri ai evenimentului: Progressive Sports, Music and More, Editura All, Piticlic, Clubul Sportiv Olimpic Triumf, Book Land.

Profesori din cadrul Scolii de Muzica Boem Club au interpretat piese dintr-un repertoriu complex la pian si vioara, cover-uri si duete cu vocea sau au prezentat momente de improvizatie de inspiratie Jazz la pian, chitara si cu vocea.

 

„Am marcat deschiderea Scolii de Vara Boem Club prin Gala Excelentei in Muzica, o festivitate, speram noi, de bun augur pentru proaspetii inscrisi la cursurile Scolii de Vara din acest an, care sa ii incurajeze sa investeasca timp si efort in educatia lor muzicala pentru a ajunge sa cante cat mai curand ca premiantii din Gala. Vom organiza aceasta festivitate de premiere anual, pentru tinerele talente care ne-au ales ca alternativa educationala pentru lectiile de muzica. Prin intermediul numeroaselor premii castigate de catre copii la concursuri este recunoscuta si apreciata calitatea cursurilor noastre de muzica”, a declarat Claudia ATANASOAE, Director Boem Club.

Scoala de Muzica Boem Club va fi deschisa pe toata durata verii desfasurand Programul Scolii de Vara Boem Club (22 Iunie – 15 Septembrie 2014). Școala de Vara Boem Club este un program educational special conceput care le ofera cursantilor de toate varstele posibilitatea de a invata sa cante la un instrument sau cu vocea, intr-un mediu organizat, placut si relaxant, profitand in acelasi timp de un tarif special pentru lectiile de muzica.

Partenerii celor doua evenimente au fost:: Muzeul National George Enescu, Reteaua Privata de Sanatate Regina Maria, Magazinul Picioru’ Gras, Progressive Sports, Tymbark, Music and More, Bella Rosa, Editura ALL, Book Land, Clubul Sportiv Olimpic Triumf, Ambasad’or Play, PitiClic, Sacose.com si Squashmania.ro.

Despre Boem Club

Scoala de Muzica Boem Club a fost infiintata in anul 2009, din dorinta de a oferi tuturor iubitorilor si amatorilor de muzica din Bucuresti posibilitatea de a invata sa cante la un instrument preferat sau cu vocea.

Scoala de Muzica Boem Club este in prezent cea mai mare scoala privata de muzica din Romania, oferind in limba romana sau in limba engleza, lectii  de muzica individuale sau de grup, la pian, chitara, vioara, violoncel, percutie, saxofon, clarinet, block flute, oboi, flaut si canto, atat pentru copii, cat și pentru adulti.

In prezent, Boem Club are trei sedii, in trei zone importante ale Capitalei (zona Dorobanti, zona Piata Alba-Iulia – B-dul Decebal si zona Razoare) si dispune de o echipa tanara, formata din aproximativ 25 de profesori, toti absolventi de Conservator, buni pedagogi si profesionisti, dedicati meseriei lor si deschisi catre toate genurile muzicale.

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU