Despre teoria inteligentelor multiple cu Dr. Louis Norbeck

Vineri 6 decembrie, conferința Dr-ului Louis Norbeck  ne va explica Teoria inteligențelor multiple explicată si instrumente de evaluare a acesteia

conf banners web 1bCare sunt inteligențele copilului meu?

Teoria inteligențelor multiple, fundamentată de Howard Gardner, este aplicată în cele mai bune școli din lume. Gardner, profesor de Cogniție și Educație la Harvard Graduate School of Education, a pus sub semnul întrebării ideea că inteligența este o capacitate generală cu o singură dimensiune deținută de fiecare persoană. Gardener definește existența mai multor inteligențe care caracterizează în mod unic fiecare individ în parte.

Metodologia de predare FasTracKids  se bazează pe principiul inteligențelor multiple și creează un mediu atractiv pentru fiecare elev, stimulându-i și cultivându-i tipurile de inteligențe ce îl particularizează.
Această abordare îi oferă fiecărui copil o experiență mai profundă și mai plăcută de învățare, constituind o ocazie unică pentru a-și pune în valoare unicitatea.
Primul pas în aplicarea acestui model de învățare este să identificăm tipurile de inteligență  ce îi caracterizează pe copiii din cursurile noastre.
.

Când? Vineri 6 decembrie, orele 18:00 –21:00

Unde? Amfiteatrul A.I. Cuza din cadrul Camerei de Comerț și Industrie a municipiului București (B-dul Octavian Goga, nr 2, sector 3)

 

Dr Louis Norbeck  este creatorul instrumentului de evaluarea a inteligențelor multiple ale copiilor numit Potențialul de Învățare FasTracKids. Dr Norbeck este profesor în cadrul programului Curriculum și Predare la McDaniel College din Westminster, Maryland, USA, unde s-a specializat în psihologie educațională, predare și dinamici de grup. Sfaturile sale din domeniul educației sunt rezultatul unei experiențe de profesor, consilier, administrator și coach în școli și facultăți din SUA în care a lucrat cu elevi de toate vârstele, de la preșcolari până la educatori cu mare vechime. Dr Norbeck este de asemenea psihoterapeut și director executiv al Innovative & Creative Education, Inc., care oferă programe de educație complementară copiilor cu vârstele de la 6 luni la 10 ani din Millersville, un orășel de lângă Washington DC, SUA. Dr Norbeck a facilitat peste 500 de prezentări și ateliere de dezvoltare pentru părinți, educatori și asistenți în domeniul sănătății.

Dr Norbeck este de asemenea autorul cărții Building a Quality Learner: 10 Rules Every Parent Must Follow. 
.

 

Prețul biletului de participare la conferința: 120 de lei  – 20% reducere pentru clienții FasTracKids  și clienții veniți din partea partenerilor conferinței.

Detalii complete legate de inscriere gasiti pe www.ftk.ro .

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU