Mosul are nevoie de tine. Ajuta si tu un copil de Craciun

Mosul are nevoie de tine. Anul acesta poti sa daruiesti si sa-l ajuti pe Mos Craciun.

Cei 108 copii din Centrul de Plasament Cehu Silvaniei i-au scris si ei lui Mos Craciun

carousel_1De aceea, ne dorim mult ca si anul acesta sa ducem un strop din magia Craciunului mai aproape de micutii de la Cehu, cu ajutorul vostru. Elfii de la www.codestudio.ro au conceput special pentru noi o aplicatie care centralizeaza dorintele copiiilor si lucreaza acum la ultimele detalii. Personalul centrului de plasament a sprijinit cu mare drag aceasta initiativa si si-a dedicat timp pentru a descoperi darul dorit de fiecare copil si pentru a-i ajuta sa-i scrie Mosului. Probabil ca pentru multi dintre copii a fost prima data in viata cand au fost intrebati ce isi doresc de Craciun.
In aplicatia noastra de la www.benefacto.ro/lista-de-craciun gasiti o lista ce sumarizeaza scrisorile catre Mos Craciun ale celor 108 copii cuminti de la Cehu . Am adaugat pe lista Mosului si doua dorinte ale noastre: dulciuri si cozonac pentru toti cei 108 copii si o piesa de teatru de papusi care sa-i incante.

Cu ajutorul vostru, am dus la indeplinire multe proiecte minuntate pentru a-i sprijini pe acesti frumosi copii in ultimii ani. Anul acesta va invitam ca impreuna, sa ii ascultam pe copii si sa le indeplinim cate o dorinta de Craciun. Va rugam sa accesati aplicatia, sa cautati cu rabdare in lista de dorinte ale copiiilor si sa o alegeti pe aceea pe care vreti sa o vedeti indeplinta. Odata selectata dorinta, puteti alege sa donati intreaga suma necesara sau o parte din ea sau puteti dona chiar obiectul respectiv. Viramentele se pot face direct in cadrul acestei aplicatii, folosind platforma Mobilpay sau ulterior, in contul Asociatiei Benefacto – RO46 VBBU 2511 MA13 7496 270, deschis la Volksbank – Bd.Timisoara (CIF: 30104950).
Obiectele donate copiiilor trebuie aduse sau expediate la sediul Asociatiei Benefacto .

Pentru ca Mos Craciun sa ajunga la timp la micuti, planuim ca pe 18 decembrie toate darurile dorite de copiii de la Cehu sa fie ambulate si pregatite pentru a fi urcate in sania Mosului. Micutii il asteapata  cu emotie si speranta, iar noi ne-am bucura tare mult sa le putem implini aceste mici dorinte de Craciun si speram sa va avem alaturi in acest proiect frumos.

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU