Distractie si creativitate cu imprimantele HP

 

Solutii inteligente pentru parintii care vor sa-si vada copiii cum se bucura de sarbatorile de iarna

Imprimante HPPerioada sarbatorilor de iarna este un bun prilej de distractie pentru toti copiii. La sfarsitul fiecarui an, cei mici se distreaza atat la scoala, cat si acasa. In luna decembrie toti copiii se bucura de primii fulgi de nea, de impodobirea bradului, de venirea lui Mos Craciun, de sanius, de serbarile de scoala si de jocurile amuzante pe care le experimenteaza langa bradul de Craciun.

Parintii, la randul lor, doresc sa-i vada pe cei mici cum se bucura de magia sarbatorilor, insa multi dintre ei se gandesc cu infiorare la posibilitatea de a nu le putea oferi copiilor toate lucrurile bune pe care le merita. Cheltuielile din luna decembrie depasesc de cele mai multe ori bugetele parintilor. Cu toate acestea, exista solutii ca cei mici sa primeasca cadourile mult visate, iar parintii sa faca fata mai bine sarbatorilor de iarna.

O solutie inteligenta pentru parintii care vor sa-si vada copiii cum se bucura de sarbatorile de iarna, cum se joaca in zapada si cum isi dezvolta imaginatia cu ajutorul jocurilor distractive, este achizitionarea imprimantelor HP Print Advantage.

Noua şi inteligenta gamă HP Deskjet Ink Advantage ofera o imprimare a planselor si fotografiilor la costuri mai mici cu aceeași garantie si calitate HP. Astfel, parintii si scolareii isi pot permite sa imprime de doua ori mai multe pagini la acelasi pret. Un alt avantaj al acestei imprimante este dat de functia wireless si imprimarea direct de pe smartphone sau laptop.

In schimb, daca ai acasa un copil creativ caruia ii place sa decupeze si sa creeze planse, poti profita in aceasta iarna de un model cu totul si cu totul special, imprimanta HP 3545 e-All-in-One, parte din gama Ink Advantage, cu ajutorul careia copilul tau poate completa o mulțime de puzzle-uri pe suport de hartie si se poate juca, fara ca tu sa-ti mai faci griji din cauza costurilor suplimentare.

Mai mult, poti beneficia de toate avantajele unei imprimante profesionale, alegand modelul de imprimanta HP Deskjet Ink Advantage 4515 All-in-One. Acesta vine cu un display grafic color intuitiv pentru tiparire, scanare si copiere usoare, in timp ce ofera o imprimare de inalta calitate, nemaiavand nevoie de o camera digitala pentru developarea fotografiilor.

Si pentru ca parintii sa stea linistiti mult timp de acum incolo, cartusele de cerneala pot fi achizitionate la preturi de sarbatoare, nu doar in aceasta perioada si pe tot parcursul anului ce vine.

 

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU