Sunt copil. Cum ma simt? Corina Bimbasa

Cum invata copiii despre emotii? Desigur invata de la noi, parintii, daca le vorbim despre acestea.In sprijinul nostru vine Corina Bimbasa cu Volumul I din seria Recunoaste emotia, „Sunt copil. Cum ma simt?”

emotiile copiilor

Emotiile copiilor

Inca de cand sunt bebelusi, le putem vorbi copiilor despre ce simtim noi si ce simt ei. Astfel ei afla ca pentru diversele stari prin care trec (bucurie, tristete, furie) exista cuvintepe care le putem folosi. “Esti furios acum pentru ca sora ta ti-a luat jucaria” sau “sunt fericita ca ai reusit sa maninci singur”, etc. Daca la schimbatul scutecului bebelusul plange, putem verbaliza in locul lui: “Imi dau seama ca nu iti place cand iti schimb scutecul si din cauza asta plangi”. In acest fel copiii invata ca ce simt ei are un nume si mai tarziu vor putea vorbi despre emotiile lor.

O carticica pentru copii si parinti despre emotii

 

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

recunoaste emotia

Corina Bimbasa a lansat in toamna anului trecut o carticica pentru copii care-i ajuta sa recunoasca emotiile dar si situatiile in care pot aparea acestea. O carte educativa si care vine in sprijinul celor mici sa le dezvolte cunoasterea emotiilor intr-un mod placut, exact asa cum le place lor, in joaca 🙂 Copiii invata sa le denumeasca si cum sa reactioneze cand trec prin diverse stari. De exemplu, un copil poate fi suparat: daca cineva il necajeste, daca prietenii lui nu vor sa se joace cu el, daca este singur. Ce poate sa faca? Autoarea propune urmatoarele solutii: sa spuna cuiva ca este suparat, sa gaseasca alt partener de joaca, sa planga.

Va invit sa descoperiti impreuna cu copiii diverse situatii si stari emotionale si cum pot fi abordate de copii pentru a le depasi mai usor.

Tip selectie: Pe incercate

Puteti cumpara de aici cartea despre emotiile copiilor – Sunt copil. Cum ma simt? de Corina Bimbasa

Sau [email protected], Contact: 0723250503

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU