Sa incepem anul cu o fapta buna. Proiectul “8 Pasi spre Copilul Tau"

 

Sa incepem anul cu o fapta buna. Sprijina proiectul “8 Pasi spre Copilul Tau"

Sa incepem anul cu o fapta buna. Proiectul “8 Pasi spre Copilul Tau” – proiect de educatie parentala pentru asistentii maternali – a intrat in finala Campionatului de Bine organizat de BCR. In prezent este pe locul 5, si este necesar sa ajunga pe locul 3 pentru a fi printre castigatori ( BCR le va dubla suma stransa castigatorilor). Daca vreti sa sustineti copiii aflati in plasamentul asistentilor maternali sa dezvolte o relatie de atasament sigur cu acestia, donati 5 lei online ( click pe link), dati like&share si spuneti celor apropiati despre proiect. Dar din dar se face rai!

 

 proiect copii

 

Asociatia Atelierul de Zambete isi propune sa contribuie prin programele sale la consolidarea sistemului de educatie si protectie a copilului din Romania si la consolidarea rolului familiei in cresterea si educarea copiilor prin facilitarea accesului la bune practici si formare. Programele derulate de ei se adreseaza si copiilor din medii defavorizate ca suport pentru dezvoltarea si integrarea lor in societate.

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

8 Pasi spre Copilul Tau

Copiii nostri se dezvolta in si prin relatia cu noi. Pentru ca poti darui copiilor aflati in plasament maternal sansa de a dezvolta o relatie de atasament sigur cu asistentul maternal, punand astfel bazele dezvoltarii lui ulterioare. Pentru a avea un viitor sanatos copiii au nevoie de sprijin emotional de calitate, acest lucru devine posibil prin fiecare donator din aceasta campanie.

Proiectul “8 Pasi spre Copilul Tau” vizeaza participarea a 100 de asistenti maternali din Bucuresti la Programul de Educatie Parentala Cercul Sigurantei, un program de educatie parentala centrat pe relatie, dezvoltat de Cooper, Hoffman&Powell.

Programul de Educatie Parentala Cercul Sigurantei ajuta asistentii maternali sa inteleaga mai bine nevoile copiilor si sa dezvolte o relatie de atasament sigur cu copiii. O astfel de relatie este baza dezvoltarii la copii a empatiei, stimei de sine, relatiilor bune cu adultii si copiii, a abilitatii de gestionare a emotiilor, a bunatatii si blandetii.

Acest program se va desfasura cu grupe de 8-10 asistenti maternali, fiecare grupa participand la 8 intalniri.

Scopul proiectului

Participarea a 100 asistenti maternali in 2015 la Programul de Educatie Parentala Cercul Sigurantei.

Cui donezi?

Beneficiarii directi sunt 100 asistenti maternali din Bucuresti, iar beneficiarii indirecti sunt copiii aflati in plasamentul acestora.

Intra pe bursabinelui.ro si sustine-i cu o donatie pe cei care au nevoie sa invete sa fie mai buni pentru copiii de care au grija!

 

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU