Doar AZI 40% reducere la toate produsele Pipiozilor!

Calendarul de Craciun al Pipiozilor continua, doar AZI, 19 decembrie, intre orele 19:00 si 21:00 avem Happy Hours la Pipioz. Toate produsele de sezon, in limita stocului disponibil, au o REDUCERE 40%. 

oferta reduceri pipioz

 

Astepti reducerile din ianuarie pentru a putea cumpara lucrurile pe care ti le doresti? Acum nu mai este necesar. Pipiozii vor sa iti faca Craciunul si mai frumos si sa te ajute sa cumperi cadourile la un pret fenomenal. Pipiozii reduc preturile atunci cand ai nevoie!

Vino pe site, alege produsele dorite si foloseste CODUL DE REDUCERE: Craciun (sunt exceptate de la reducere produsele din categoria Outlet si Pachete Cadou) si vei avea 40% reducere la toata factura. 

De asemenea, pipiozii au grija ca toate produsele sa ajunga la tine inainte de Craciun!

Pipiozii fac cumparaturile de Craciun si smart si fun!

 

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU