Editura Humanitas lanseaza trei atlase pentru copii: geografie, istorie si zoologie

La Editura Humanitas au apărut de curând trei cărţi minunate pentru copii şi părinţi deopotrivă. Sunt trei atlase pentru copii unice prin felul în care au fost structurate informaţiile, dar şi prin ilustraţiile superbe realizate în peniţă şi colorate digital.

Animalium de Katie Scott şi Jenny Broom, Historium de Richard Wilkinson şi Jo Nelson şi Hărţi. O călătorie prin ţările, mările şi culturile lumii de Aleksandra Mizielińska şi Daniel Mizieliński sunt cele trei atlase, primul de zoologie, al doilea de istorie şi ultimul de geografie.

Primele două sunt adevărate muzee între coperţi în care vizitatori de toate vârstele pot cerceta exponate şi admira animale din vechime sau uimitoare colecţii de vestigii arheologice. Cel de-al treilea atlas cuprinde o colecţie de 52 de hărţi bogat ilustrate care prezintă nu doar geografia lumii, ci şi locurile cele mai frumoase, animalele şi plantele, sărbătorile şi evenimentele culturale, oamenii de seamă şi o mulţime de alte lucruri interesante din fiecare ţară. 

Lansare carti Editura Humanitas pentru parinti si copii

Cele 3 atlase pentru copii lansate de Editura Hmanitas sunt:

Booktrailer Animalium ​https://youtu.be/_cU_lKp1fEY

Booktrailer  Historium https://www.youtube.com/watch?v=nWr44S_OwKs

Booktrailer  Hărţi ​https://www.youtube.com/watch?v=a5GndQDz8Ow

Lansare carti Editura Humanitas-istorie ,zoologie si geografie

 

Până pe 20 octombrie, cele trei atlase pentru copii pot fi cumpărate separat la preţul de 99 de lei sau împreună la preţul de 249 lei (preţ special valabil doar în Librăriile Humanitas şi pe www.libhumanitas.ro)

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU