Educatie prin turism – taberele de vara in strainatate 2014

Taberele internationale, o modalitate eficienta de a invata si de a aprofunda o limba straina

Taberele internationale sunt o modalitate eficienta de a invata si de a aprofunda o limba straina, intr-un mediu creativ si distractiv, transformand turismul in cel mai bun mediu de invatare si educatie.

Beneficiile inscrierii copilului dumneavoastra intr-o tabara internationala sunt numeroase:

 • Taberele internationale reprezinta ocazia perfecta de a invata o limba straina la ea acasa si de a interactiona cu vorbitori nativi, avand acces la tehnici de predare eficiente.
 • Copilul dvs va descoperi culturi si traditii diferite si va explora unele dintre cele mai frumoase si cosmopolite orase din lume.
 • Se va intoarce cu un bagaj de cunostinte noi si cu un certificat de absolvire si va lega multe prietenii noi, cu copii din toate colturile lumii.
 • Va incerca lucruri si activitati noi sportive (inot, tenis, echitatie, baschet, fotbal, volei, etc) si va participa la ateliere educative si creative. Isi va depasi astfel temerile si isi va dezvolta abilitati noi.
 • Copiii care participa la o tabara in strainatate isi largesc orizonturile, capata mai multa incredere in fortele proprii si devin mai independenti. Multi dintre ei revin din tabere cu dorinta de a studia in strainatate
 • Va petrece mai putin timp in fata calculatorului si mai mult in aer liber, practicand activitati sportive, descoperind orase noi, socializand si legand prietenii noi.
 • Va avea parte de experiente de neuitat si se va ramane cu amintiri memorabile.

Marturie pentru beneficiile prezentate mai sus stau si impresiile copiilor care au participat alaturi de noi in tabere internationale de vara.

“Experienta traita in tabara din Anglia a fost, intr-adevar, deosebita. Am primit cu emotii vestea acestei posibilitati de la parintii mei.  Argumentele care m-au determinat sa accept aceasta minunata oferta au fost in numar mare. Dintre ele, in fruntea listei au fost: ideea de a fi singura pentru a-mi verifica toate capacitatile de adaptare si cea de a fi nevoita sa ma inteleg cu ceilalti in limba engleza. Un alt motiv foarte puternic a fost sa cunosc profesori britanici si sa vad cum se desfasoara activitatea scolara, comparativ cu cea de la noi. Ma bucur ca am avut sansa de a lua parte la o tabara internationala. Cel mai mult mi-a placut sa cunosc tineri de varsta mea din multe zone ale globului. Indiferent de nationalitate, de tara, de limba, tinerii de aceeasi varsta au aceleasi preocupari, aceleasi intrebari, aceleasi probleme.” (ne-a transmis Luiza, participant tabara Cambridge)

 • Daca engleza este limba pe care doresti  sa o inveti, ce poate fi mai potrivit decat o tabara in Marea Britanie? Gama noastra diversificata de programe educationale include destinatii precum fermecatoarea LondraOxford sau Cambridge, doua dintre cele mai frumoase Centre Universitare cu care se lauda Anglia sau cochetul Brighton, situat pe insorita Coasta de Sud.
 • Sau poate iti doresti sa descoperi viata de student in America? Ei bine, taberele in Boston, New York sau Los Angeles pot fi biletul tau catre Visul American!
 • Ia-ti aerul boem, simte-te inspirat de Orasul Luminilor si lasa-te purtat in povestea pariziana! Invata limba franceza la Paris, unul dintre cele mai frumoase orase din lume!
 • In cazul in care limba germana este alegerea ta, poti opta pentru o tabara de vara in AustriaGermania sau Elvetia!
 • Oscilezi intre un oras agitat si cosmopolit si o vacanta la plaja? De ce sa faci un compromis?  Barcelona este locul perfect pentru a invata limba spaniola, combinand un climat mediteranean, o plaja cu nisip fin, capodoperele arhitecturale ale lui Gaudi si numeroase delicii catalane.

Indiferent daca va doriti o tabara international de limbi straine cu accent pe partea de activitati sportive, de aventura sau activitati muzicale, echipa tabere.com va dispozitie si este pregatita sa va ofere toate informatiile necesare inscrierii, dar si consultanta pe toata durata de desfasurare a unei taberei.

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

Despre tabere.com

Cu o experienta de 20 de ani in domeniutabere.com le ofera tinerilor posibilitatea de a invata o limba straina cu profesori vorbitori nativi, intr-un campus universitar de top, in destinatii precum Londra, Oxford, Cambridge, Berlin, Barcelona, Paris si chiar New York.

Pentru detalii, va invitam sa vizitati site-ul tabere.com, blogul nostru si pagina noastra de Facebook, sa ne contactati la unul dintre numerele de telefon +40745468357, +40726468357, +40215997851sau sa ne vizitati la sediul nostru din Soseaua Bucuresti Ploiesti nr. 14 -22, Sector 1, Bucuresti.

DISTRIBUIE
GOKID este primul calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti din România. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU