EduFest 2016 – targ de educatie pentru copii

EduFest 2016 targ de educatie pentru copii prezinta ofertele furnizorilor de servicii educationale in prezentari dinamice, workshop-uri, spectacole.

Ce este EduFest?

Edufest este despre si cu educatie. Despre unitatile scolare si prescolare care aduc un plus de valoare educatiei din zilele noastre, despre furnizorii ce realizeaza cursuri sau jocuri pentru copii pentru a-i dezvolta cognitiv, emotional si social.

EduFest targ de educatie pentru copii este despre oamenii care cred ca Nu Pot nu isi are locul in procesul de educatie si ca Reusita vine cu siguranta atunci cand esti perseverent.

Nu in ultimul rand, EduFest este pentru oamenii care cred cu tot sufletul ca impreuna putem aduce educatia la un nivel mai inalt calitativ in Romania.

Miza: Educatie pentru viitorul Tau!

Ce se intampla la EduFest targ de educatie pentru copii?

EduFest este primul targ de educatie in care fiecare unitate de invatamant de stat/ privata sau orice furnizor de servicii/produse educationale se poate promova. Acestea isi pot prezenta materialele, produsele sau metodele noi de lucru pe care le abordeaza in cadrul unei prezentari/ workshop.

Scopul evenimentului EduFest 2016 targ de educatie pentru copii:

Scopul acestui eveniment este de a ingloba toate metodele de invatamant in prezentari dinamice, workshop-uri, spectacole, astfel incat parintii sa inteleaga metodele educationale si sa aleaga cea mai potrivita cresa/gradinita/ scoala/ afterschool/ carte /joc/ curs etc. pentru copilul sau.

Detalii EduFest 2016 Targ de educatie pentru copii

Adresa: Bulevardul Chișinău, nr. 6-8 București

Telefon: 0727540913

Dam startul inscrierilor la gradinite! Ne puteti contacta la adresa de email [email protected]

Detalii Eveniment

Perioada:
16-17 Septembrie 2016

Ora incepere:
09:00

Ora terminare:
20:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL