EuroKid Gradinita Privata Autorizata in Sectorul 4 Berceni

EuroKid Gradinita Privata Autorizata in Sectorul 4 Berceni. Aflata in apropierea Parcului Tineretului, autorizata de Ministerul Educatiei Nationale, EuroKid promoveaza educatia de calitate si urmeaza Curriculumul pentru educatia timpurie a copiilor intre nastere si 6 ani.

A venit momentul sa-ti duci Piticul la Gradinita?

Atunci va asteptam in familia Eurokid!

Oricat ar fi de mic, aici gaseste o lume minunata si acreditata, sub indrumarea celor mai dragi educatoare. Micutul va mananca proaspat, sanatos si foarte gustos; se va juca, va invata si va alege intre multe activitati atractive.

In plus, il vei putea vedea in orice moment cu ajutorul ochisorilor video.

Gradinita Autorizata in Sectorul 4 Parcul Tineretului logo EurokidIntra pe Facebook pe Gradinita Eurokid gradinita privata autorizata si convinge-te! Iar daca vei veni in vizita, pe strada Alunisului in Sectorul 4 Berceni, sigur vei ramane!

Eurokid te asteapta!

Mai mult decat atat, Gradinita EuroKid vrea sa iti arate de ce merita sa o alegi in 10 puncte forte :

1. EDUCATIE. Avem cadre didactice foarte bine pregatite din punct de vedere professional: calificate , cu studii superioare, grade didactice si experienta vasta; rabdare, caldura si intelegere; promovam educatia timpurie primind copiii de la varsta de 1 an si 6 luni. Dispunem de asistenta psihologica si consiliere oferite de psihologul gradinitei .

2. SANATATE. Avem bucatarie proprie, iar meniul presupune servirea carnii de curcan 4 zile pe saptamana; avem asistenta medicala si medic pediatru ; promovam sportul si miscarea in cadrul activitatilor de baza ale gradinitei prin intermediul optionalului de dans inclus in taxa .

3. TRANSPARENTA. Avem supraveghere video in fiecare sala prin intermediul careia puteti vedea ce face Piticul la gradinita, fara sa percem cost suplimentar.

4. CONTINUITATE. Suntem deschisi tot timpul anului si programul zilnic este 8-19.

5. MOBILITATE. Asiguram transport (scoala, acasa, iesiri) cu microbuzele din dotare. Punem accent pe iesirea in aer liber si de aceea desfasuram foarte multe activitati extrascolare .

6. CALITATE. Avem spatii si dotari adecvate fiecarui nivel de varsta: clase incapatoare si modern utilate, materiale didactice si auxiliare, biblioteca, softuri si cd-uri educationale, jocuri attractive si stimulante, jucarii de calitate.

7. INVATARE SI CULTURA. Curricula noastra cuprinde o paleta vasta de optionale din care, incluse in taxa: Limba engleza prin joc si cantec, Dans modern, Consiliere psihologica, Bune maniere, Educatie rutiera, Educatie morala, Educatie antreprenoriala; si cu taxa : Optional de dezvoltare personala: “Eu, unic si valoros!”, Limba engleza intensiv, Limba germana intensiv, Actorie, Chitara, Pian, Arte martiale, Atelierul de Robotica, Sah, Optional asistat de animale, Balet, Logopedie, A.C.T.O.R..

8. DIVERTISMENT CULTURAL. Desfasuram lunar activitati extracurriculare : teatru in gradinita si la sala de spectacole, circ, excursii, tabere, vizite la muzee, evenimente sportive, concursuri interne, nationale si international, schimburi de experienta, programe prodiversitate.

9. REZULTATE. Ne mandrim cu participare si premii (I, II, III, mentiune) la multe evenimente si concursuri organizate in colaborare cu Inspectoratul Scolar ( Festivalul Recoltei, Colinde de Craciun, Festivalul Martisorului, Ziua copilului etc), Organizatii Internationale ( Salvati copiii , Centrul parteneriat pentru educatie, Asociatia Amurtel etc.), Universitati de prestigiu ( Universitatea Politehnica din Bucuresti – Polidansfest, Universitatea Ecologica din Bucuresti- Campionatul National Universitar de Gimnastica Aerobica etc) si Fundatii ( Sf. Maria, Festival national de dans: Prietenii dansului ) etc.

10. PARTENERIATE SI PREMIANTI. Avem parteneriate si colaborari stranse cu propunatori de Proiecte si Programe Nationale: Piticot, Coloram si invatam, Intrece-te cu Istetila, Bimbo, Fantezii de toamna, Cel mai frumos martisor, Smarty etc.

* DE SUFLET: campanii de sensibilizare („Mami, tati, astazi ai timp sa petreci o ora cu mine?”), campanii de strangere de hainute si jucarii pentru copiii nevoiasi („Chiar daca sunt mic, pot ajuta un pic!”), campanii de promovare a alimentatiei sanatoase („Nu mai vreau hormoni!”).

 

Motto: „Educatia este tot ceea ce supravietuieste dupa ce, tot ce a fost invatat, a fost uitat”. – B. F. Skinner

 

De aceea, noi ne angajam sa preluam cu responsabilitate, profesionalism si dragoste sarcina educarii copilului Dvs.

Gradinita EuroKid, autorizata de Ministerul Educatiei Nationale, este in curs de acreditare si isi desfasoara activitatea in apropierea Parcului Tineretului.

Gradinita promoveaza o educatie de calitate conform Curriculumului pentru educatia timpurie a copiilor intre nastere si 6 ani. Scopul urmarit este dezvoltarea personalitatii fiecarui copil, punandu-se accentul pe stimularea creativitatii, a imaginatiei creative, a deprinderilor si abilitatilor de baza, pe dezvoltarea gandirii, a rabdarii si a atentiei, pe dezvoltarea si activizarea vocabularului prin comunicare si socializare, toate acestea avand rolul de a-l pregati pe copil pentru urmatoarea etapa – scolarizarea si integrarea in societate.

EuroKid Gradinita Privata Autorizata in Sectorul 4 Berceni

Pe langa educatie, activitate care se desfasoara sub forma de joc, noi punem accent pe siguranta si securitatea copiilor. Sistemul de supraveghere video, alarma anti-efractie si videointerfonul sunt doar cateva din elementele care ne ajuta sa ducem la bun sfarsit obiectivele noastre.

Pentru a beneficia de o imagine completa, va invitam sa intrati in lumea minunata a copiilor EuroKid.

Va asteptam in vizita!

 

EuroKid Gradinita Privata Autorizata in Sectorul 4 Berceni

Informatii 

Autorizare / Acreditare: EuroKid este gradinita autorizata in sectorul 4 Parcul Tineretului, in curs de acreditare de Ministerul Educatiei Nationale.
Orar: 08.00 – 19.00
Tarife:
 • program scurt: 08.00 – 12.30 = 750 lei
 • program normal: 08.00 – 13.00 = 1.050 lei
 • program lung: 08.00 – 19.00 = 1.250 lei
 • after-school: 11.00 -19.00 = 900 lei
 • before school: 08.00 – 13.00 = 800 lei
Spatiul gradinitei: Functionam in 3 vile cochete, in apropierea Parcului Tineretului si dispunem  de: 13 sali de grupa pictate si modern mobilate, 3 sali de mese, laborator de informatica (8 calculatoare), biblioteci, sala de relaxare si divertisment, sala de sport dotata cu echipamente sportive si de joaca, 9 grupuri sanitare, 2 cabinete medicale, 2 cabinete metodice, 3 bucatarii, 3 curti exterioare cu multa verdeata si jucarii.
Grupele de copii: Grupele de copii sunt organizate pe nivele de varsta, astfel:

 • grupa baby: 1,4 – 2,8 ani
 • grupa mica: 2,8 – 4 ani
 • grupa mijlocie: 4 – 5 ani
 • grupa mare: 5 – 6 ani

After school : cls. 0 – IV

Before school: cls. IV -VIII

Numar de copii in grupa 12 – 14.

Alimentatie: Bucatarie proprie – meniul este portionat si supravegheat de catre conducerea gradinitei impreuna cu medicul pediatru si contine alimente din toate grupele: carne, lactate, fructe, legume, fainoase. Meniul este format preponderent din carne de curcan. Mesele sunt in numar de 4 si sunt repartizate in cursul unei zile dupa cum urmeaza:

 • 08.30 – Micul dejun
 • 10.45 – Gustarea de dimineata
 • 12.15 – Masa de pranz cu 3 feluri de mancare
 • 15.45 – Gustarea de amiaza

* Meniul respecta in totalitate ordinul Ministerului Sanatatii Publice privind aprobarea listei alimentelor recomandate si principiile care stau la baza unei alimentatii sanatoase pentru copii si adolescenti.

Program de somn: Orele 13:30-15:30
Vacante: Gradinita functioneaza tot timpul anului, cu exceptia zilelor declarate sarbatori legale.

Contact EuroKid Gradinita Privata Autorizata in Sectorul 4 Berceni

Adresa gradinitei:
Sediul I: Str. Alunisului , nr. 125

Sediul II: Str. Alunisului, nr. 159

Sediul III: Str. Alunisului, nr. 118

Cartier: Constantin Brancoveanu
Reper: McDonald’s Brancoveanu, Parcul Tineretului
Sector: 4
Numere de telefon: Tel.fix: 021.332.33.42 / 021.332.00.24
Tel.mobil: 0723.18.20.15 – manager; 0731.732.734 – director Eurokid 1 si 3; 0731.732.735 – director Eurokid 2
Persoane de contact: Claudia Magureanu – manager

Mihaela Florescu – director Eurokid 1 si 3

Cornelia Pirvuica –director Eurokid 2

Internet:
Web: www.gradinitaeurokid.ro
E-mail: [email protected] / [email protected]
[email protected]

 

DISTRIBUIE
Salut! Sunt tatăl unei fetiţe minunate de 10 ani, care mă motivează zi de zi să fiu mai bun decât am fost, mai bun cu mine şi cu ceilalţi. Mă pasionează muzica, grafica şi posibilităţile infinite ale internetului. Mă preocupă modul în care putem îmbunătăţi traiul în comun în societate. Îmi doresc ca fiecare dintre noi să-şi propună să construim împreună o lume cu multe oportunităţi pentru noi şi copiii noştri.
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU