EuroKid Gradinita Privata Autorizata in Sectorul 4 Berceni

EuroKid Gradinita Privata Autorizata in Sectorul 4 Berceni. Aflata in apropierea Parcului Tineretului, autorizata de Ministerul Educatiei Nationale, EuroKid promoveaza educatia de calitate si urmeaza Curriculumul pentru educatia timpurie a copiilor intre nastere si 6 ani.

A venit momentul sa-ti duci Piticul la Gradinita?

Atunci va asteptam in familia Eurokid!

Gradinita Autorizata in Sectorul 4 Parcul Tineretului logo EurokidOricat ar fi de mic, aici gaseste o lume minunata si acreditata, sub indrumarea celor mai dragi educatoare. Micutul va mananca proaspat, sanatos si foarte gustos; se va juca, va invata si va alege intre multe activitati atractive.

In plus, il vei putea vedea in orice moment cu ajutorul ochisorilor video.

Intra pe Facebook pe Gradinita Eurokid si convinge-te! Iar daca vei veni in vizita, sigur vei ramane!

Eurokid te asteapta!

Mai mult decat atat, Gradinita EuroKid vrea sa iti arate de ce merita sa o alegi in 10 puncte forte :

1. EDUCATIE . Avem cadre didactice foarte bine pregatite din punct de vedere profesional: calificate , cu studii superioare, grade didactice si experienta vasta; rabdare, caldura si intelegere; promovam educatia timpurie primind copiii de la varsta de 1 an si 6 luni. Dispunem de asistenta psihologica si consiliere oferite de psihologul gradinitei .

 1. SANATATE . Avem bucatarie proprie, iar meniul presupune servirea carnii de curcan 4 zile pe saptamana; avem asistenta medicala si medic pediatru; promovam sportul si miscarea in cadrul activitatilor de baza ale gradinitei prin intermediul optionalului de dans inclus in taxa .
 2. TRANSPARENTA . Avem supraveghere videoin fiecare sala prin intermediul careia puteti vedea ce face Piticul la gradinita, fara sa percem cost suplimentar.
 3. CONTINUITATE . Suntem deschisi tot timpul anuluisi programul zilnic este 08:00-18:30.
 4. MOBILITATE . Asiguram transport(scoala, acasa, iesiri) cu microbuzele din dotare. Punem accent pe iesirea in aer liber si de aceea desfasuram foarte multe activitati extrascolare .
 5. CALITATE . Avem spatii si dotari adecvatefiecarui nivel de varsta: clase incapatoare si modern utilate, materiale didactice si auxiliare, biblioteca, softuri si table interactive, jocuri atractive si stimulante, jucarii de calitate.
 6. INVATARE SI CULTURA . Curricula noastra cuprinde o paleta vasta de optionaledin care, incluse in taxa : Limba engleza prin joc si cantec, Consiliere psihologica, Bune maniere, Educatie rutiera, Educatie sanitara, Educatie financiara; si cu taxa : Optional de dezvoltare personala: “Eu, unic si valoros!”, Limba engleza intensiv, Limba germana intensiv, Actorie, Chitara, Pian, Arte martiale, Atelierul de Robotica, Sah, Balet, Logopedie, Dans modern.
 7. DIVERTISMENT CULTURAL . Desfasuram lunar activitati extracurriculare: teatru in gradinita si la sala de spectacole, circ, excursii, tabere, vizite la muzee, evenimente sportive, concursuri interne, nationale si internationale, schimburi de experienta, programe prodiversitate.
 8. REZULTATE . Ne mandrim cu participare si premii(I, II, III, mentiune) la multe evenimente si concursuri organizate in colaborare cu Inspectoratul Scolar ( Festivalul Recoltei, Colinde de Craciun, Festivalul Martisorului, Ziua copilului etc), Organizatii Internationale ( Salvati copiii , Centrul parteneriat pentru educatie, Asociatia Amurtel etc.), Universitati de prestigiu ( Universitatea Politehnica din Bucuresti – Polidansfest, Universitatea Ecologica din Bucuresti- Campionatul National Universitar de Gimnastica Aerobica etc) si Fundatii ( Sf. Maria, Festival national de dans: Prietenii dansului) etc.
 9. PARTENERIATE SI PREMIANTI . Avem parteneriate si colaboraristranse cu propunatori de Proiecte si Programe Nationale: Piticot, Coloram si invatam, Intrece-te cu Istetila, Bimbo, Fantezii de toamna, Cel mai frumos martisor, Smarty etc.

DE SUFLET: campanii de sensibilizare („Mami, tati, astazi ai timp sa petreci o ora cu mine?”), campanii de strangere de hainute si jucarii pentru copiii nevoiasi („Chiar daca sunt mic, pot ajuta un pic!”), campanii de promovare a alimentatiei sanatoase („Nu mai vreau hormoni!”).

Gradinita EuroKid

Motto: „Educatia este tot ceea ce supravietuieste dupa ce, tot ce a fost invatat, a fost uitat„. (B. F. Skinner)

De aceea, noi ne angajam sa preluam cu responsabilitate, profesionalism si dragoste sarcina educarii copilului Dvs.

Gradinita EuroKid este acreditata de Ministerul Educatiei Nationale, si isi desfasoara activitatea in apropierea Parcului Tineretului. Gradinita EuroKid promoveaza o educatie de calitate conform “Curriculumului national pentru educatia timpurie, 2019”. Scopul urmarit este dezvoltarea personalitatii fiecarui copil, punandu-se accentul pe stimularea creativitatii, a imaginatiei creative, a deprinderilor si abilitatilor de baza, pe dezvoltarea gandirii, a rabdarii si a atentiei, pe dezvoltarea si activizarea vocabularului prin comunicare si socializare, toate acestea avand rolul de a-l pregati pe copil pentru urmatoarea etapa – scolarizarea si integrarea in societate.

Pe langa educatie, activitate care se desfasoara sub forma de joc, noi punem accent pe siguranta si securitatea copiilor. Sistemul de supraveghere video, alarma anti-efractie si videointerfonul sunt doar cateva din elementele care ne ajuta sa ducem la bun sfarsit obiectivele noastre.

Pentru a beneficia de o imagine completa, va invitam sa intrati in lumea minunata a copiilor EuroKid. Va asteptam in vizita!!!

INFORMATII

Autorizare / Acreditare: Gradinita EuroKid este acreditata de Ministerul Educatiei Nationale.

Orar:      08:00 – 18:30

Tarife:

 • Program scurt grupa mini (08:00-12:00): 1520 lei
 • Program mediu grupa mini (08:00-12:30): 1820 lei
 • Program lung grupa mini (08:00-18:30): 2020 lei
 • Program scurt grupa mica, mijlocie, mare (08:00-12:00): 1450 lei
 • Program scurt grupa mica, mijlocie, mare (08:00-12:30): 1750 lei
 • Program scurt grupa mica, mijlocie, mare (08:00-18:30): 1950 lei
 • Transport (se calculeaza in functie de distanta)………………….….lei

Spatiul gradinitei:

Functionam in cladiri moderne si vile cochete, in apropierea Parcului Tineretului si dispunem de: sali de grupa pictate si modern mobilate, sali de mese, biblioteci, sala de relaxare si divertisment, grupuri sanitare, cabinete medicale, cabinet metodic, bucatarii, curti exterioare cu tartan si jucarii.

Grupele de copii sunt organizate pe nivele de varsta, astfel:

 • grupa baby: 1,6 – 2,8 ani
 • grupa mica: 2,8 – 4 ani
 • grupa mijlocie: 4 – 5 ani
 • grupa mare: 5 – 6 ani
 • Numar de copii in grupa 12 – 15.

Alimentatie:       

Bucatarie proprie – meniul este portionat si supravegheat de catre conducerea gradinitei impreuna cu medicul pediatru si contine alimente din toate grupele: carne, lactate, fructe, legume, fainoase. Meniul este format preponderent din carne de curcan. Mesele sunt in numar de 4 si sunt repartizate in cursul unei zile dupa cum urmeaza:

08.45 – Micul dejun

10.45 – Gustarea de dimineata

12.15 – Masa de pranz cu 2 feluri de mancare

15.45 – Gustarea de amiaza

* Meniul respecta in totalitate ordinul Ministerului Sanatatii Publice privind aprobarea listei alimentelor recomandate si principiile care stau la baza unei alimentatii sanatoase pentru copii si adolescenti.

Program de somn:           Orele 13.00 – 15.30

Vacante:             

Vacanta de Vara- Gradinita este inchisa in luna august

Sarbatori legale

DATE DE CONTACT

 • Adresa gradinitei:
  • Sediul I: Str. Alunisului, nr. 125
  • Sediul II: Str. Prasilei, Nr. 14
 • Cartier: Berceni
 • Reper: Constantin Brancoveanu, McDonald’s Brancoveanu, Parcul Tineretului
 • Sector: 4
 • Numere de telefon:        Tel. 0731.732.734/ 0731.732.735/ 0731.732.736
 • Tel.mobil:
 • 0723.18.20.15 – manager;
 • 0731.732.736 – director Eurokid 1;
 • 0731.732.734 – director Eurokid 2;
 • Persoane de contact:
  • Claudia Magureanu – manager
  • Tache Oana Cristina – director Eurokid 1
  • Iordache Veronica – director Eurokid 2
 • Internet:

 RECOMANDARE

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm să revii!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU