Eveniment KIDS PLAY&FUN. Teatru muzical cu trupa PAM PAM, jocuri si concursuri interactive, workshop-uri pentru copii de 2-10 ani

10:30 - 13:00
Duminică 06 Mai 2018
București

Dragi părinți, vă invităm împreună cu copiii, Duminică, 6 Mai, orele 10:30-13:00 la Scoala Gimnaziala de Arte numarul 5 – Sala George Enescu, str. Gheorghe Petrascu nr. 49, să vă distrați și să vă relaxați într-un cadru prietenos și plăcut în cadrul evenimentului special dedicat copiilor– KIDS PLAY & FUN.

Programul evenimentului este interesant și interactiv pentru copii:

Între orele 10:30-11:30 distractia va fi maxima, am amenjat un spatiu deosebit destinat copiilor, ei se întâlnesc cu personaje din povesti, se joaca – sotronul, cel mai inalt turn, x si o cu printese si printi, twister si participa la concursuri minunate – golful florilor, jaloane colorate

În intervalul 11:30-12:30 vă invităm să vizionam spectacolul “Petrecere cu peripetii, să aplaudăm și să cântăm alături de Trupa PAM PAM.

Petrecerea este una inedita: o calatorie cu balonul cu aer cald in Rusia, la prietenul Ivan! Vom face cunostinta cu copii din intreaga lume, vom canta si vom dansa, vom invata despre prietenie si respect.

Spectactorii vor participa alaturi de actori la cele mai interesante petreceri de pe glob, insotiti de muzica si dansuri specifice din India, China si continentul African.

In intervalul 12:30-13:00 copiii vor face fotografii cu actorii și vor primi autografe, zâmbete și voie bună din partea personajelor indragite PIA, KITIO și VIO.

Am creat un spatiu dedicat workshop-urilor pentru copii: coronite de printi si printese, surprize pregatite de Zana Maseluta.

Va asteapta cele mai frumoase premii la Tombola

Surpriza evenimentului: fiecare copil primeste un cadou din partea organizatorului.

Eveniment cu o durată de 2 ore și jumătate, recomandat copiilor cu vârste între 2-10 ani.

Pret bilete: 25 RON si 35 RON / persoană (adult sau copil)

Mulțumim partenerilor evenimentului pentru suținere!

Detalii Eveniment

Data:
Duminică 06 Mai 2018

Program:
10:30 - 13:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL