Cursuri de Fizică ITiny® 10-16 ani la ITsMAGIC®

București

Cursurile de Fizică ITiny® de la ITsMAGIC® se adreseaza copiilor cu varstele cuprinse intre 10-16 ani. Cursul, pe langa calitatea si cantitatea de informatie pusa la dispozitie, ofera si momente distractive prin intermediul experimentelor practice.

Pentru a intelege gravitatia, nu aveti  nevoie de mere, trebuie sa veniti la cursurile noastre.

Cursurile de Fizică ITsMAGIC sunt concepute imbinand amuzamentul si asimilarea de informatii noi, cu caracter esential. Copii invata legile de baza ale fizicii cu ajutorul materialelor speciale de studiu si a experimentelor (nepericuloase, nu ridicam un zmeu de care e prinsa o cheie metalica, asa cum a facut Benjamin Franklin).

Ce este mecanica? Ce sunt fortele si cum le observam?

  • Inertie si Gravitatie. Principiul 1 al mecanicii clasice
  • Forta de Frecare. Principiul 2 al mecanicii clasice
  • Forta Elastica. Actiunea si Reactiunea

Forta de atractie a cursului nostru este prea mare?

Conform Legii atractiei universale, putem spune ca voi si cursul nostru sunteti doua corpuri punctiforme, va atrageti printr-o forta direct proportionala cu produsul dorintei voastre de cunoastere si calitate + cantitatea de informatii pusa la dispozitie de noi.

Orar cursuri de Fizică ITiny® 

  • SĂPTĂMÂNAL incepând din 14.10.2017*

Unde?

Adresa: Calimachi nr 17, sector 2, Bucuresti

Preturi

Orar_Cursuri

Contact ITsMAGIC® 

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU