Experimentele stiintifice de la Wow Lab continua si in acest week-end!

 

 

De ceva timp a aparut un nou concept de ateliere in domeniul activitatilor pentru copii : Atelierele de experimente stiintifice Wow Lab!

 

experimenteCum sa le stimulam curiozitatea copiilor si sa le trezim intersul pentru stiinta, cercetare, tehnologie?

Wow Lab ii invita sa experimenteze singuri procese, sa combine substante, sa observe reactii si sa invete astfel prin practica, ceea ce de cele mai multe ori la scoala pare prea abstract.

De saptamana trecuta a inceput o noua serie de ateliere Wow Lab la Impact HUB, unde copiii intre 6 si 11 ani sunt invitati sa experimenteze cu proria trusa de "om de stiinta".

 

Detalii si inscrieri la 0726 479 227 sau [email protected]

ateliere stiintifice copii

 

 

 

Participând la atelierele de știință Wow Lab, copiii își îmbunătățesc atât gândirea critica, logica și capacitatea de argumentare, cât și viziunea de ansamblu asupra proceselor și fenomenelor din jurul lor. In plus, atelierele constituie un sprijin complementar sau premergător pregătirii științifice formale din cadrul orelor de școală. De altfel, ele pot constitui și o alternativa utila și distractiva pentru petrecerea timpul liber.

Detalii si inscrieri la 0726 479 227 sau [email protected].

Mai multe detalii pe site: http://www.wowlab.ro

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU