Noua locatie Helen Doron English 4 va asteapta cu surprize

 

Cursuri de limba engleza pentru copii – Helen Doron English 4 deschide o noua locatie in Bucuresti

 

Incepand cu 14 ianuarie 2015, centrul de cursuri de limba engleza pentru copii Helen Doron English 4 are un nou punct de lucru in cartierul Aviatiei, pe Str. Scoala Herastrau, nr. 11, in sector 1 din Bucuresti.

 

cursuri engleza copii bucuresti

 

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

 

Avantajele cursurilor HD4:

 

  • Grupe mici de cursanti. La centrul Helen Doron English grupele sunt alcatuite din maxim 8 cursanti, astfel incat profesorul sa acorde atentie fiecarui copilas in parte.

  • Metoda originala de invatare a limbii engleze. Sistemul de invatare Helen Doron incurajeaza placerea si implicarea pentru a deschide mintea spre invatare. Copiii nostri incep sa vorbeasca si sa inteleaga limba engleza cu o bucurie si o energie pe care nu o veti intalni intr-un curs traditional. Copilul invata de placere prin joaca, astfel dezvoltandu-si creativitatea si imaginatia.

  • Profesori specializati si cu experienta practica. Centrul Helen Doron English 4 este locatia ideala unde un copil poate sa invete limba engleza. Profesorii sunt profesionisti, special pregatiti prin traininguri sustinute in fiecare an, cu competente dovedite cu ani de experienta predand metoda unica Helen Doron English.

In perioada 15 ianuarie-9 februarie se fac inscrieri la cursuri ca Fun with Flupe, More Fun with Flupe, Jump with Joey, vezi intreaga lista pe site. Aceste cursuri vor incepe de pe 10 februarie.

 

Primii 10 de copii inscrisi in luna ianuarie si februarie vor beneficia de 10% discount pentru prima luna de curs!

Esti parinte si ti-am starnit curiozitatea? Atunci vino cu copilul tau la o lectie demo gratuita si te vei convinge ca a meritat efortul!

 

 

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU