Family Fest 1-3 iunie – Distracție pentru toată familia

De Ziua Copilului dăm startul primului festival dedicat întregii familii, la Militari Shopping! Pregătim o zonă umbrită, cu gazon natural, zone de relaxare și zone de distracție, în mijlocul parcării centrului comercial.

Te invităm la spectacole de magie, karate, știință, baloane de săpun, kendama, teatru pentru copii și îndrăgitul Music Star, ediția a IX-a, alături de Club Amicii și Clubul Olimpic Triumf.

Vei găsi în cadrul festivalului o zonă plină de activități sportive pentru părinți și copii, o zonă de ateliere creative, un spațiu de joacă gonflabil ce va face deliciul copiilor, cursuri pentru viitori și proaspeți părinți, ore de beauty, literatură Usborne, yoga și zumba pentru mămici și pici și multe alte surprize.

În plus, dacă vei fi alături de noi, vei putea participa la numeroase concursuri cu premii zilnice și vei avea ocazia unică de a câștiga o excursie alături de familia ta la LEGOLAND, Germania!

Intrarea este gratuită

Program Festival:
1-3 iunie
12:00 – 20:00

Adresa: Bd. Iuliu Maniu nr 540, Bucuresti.

*LEGOLAND nu este partener sau sponsor al evenimentului Family Fest organizat de către Militari Shopping. De asemenea, LEGOLAND nu este responsabil cu organizarea și modul de premiere.

https://www.facebook.com/events/432486263867132/

 

Detalii Eveniment

Perioada:
01-03 Iunie 2018

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL