Festivalul Internaţional de Film Kinofest 2016, editia a-10-a

Pe 30 septembrie-2 octombrie are loc Festivalul International de Film Kinofest 2016 unde se proiectateaza aproximativ 250 de scurtmetraje si 56 de filme.

În 2016, Festivalul Internaţional de Film Kinofest 2016 îşi desfăşoară a zecea ediţie între 30 septembrie şi 2 octombrie.

Vor fi proiectate aproximativ 250 de scurtmetraje, la Cinema Elvira Popescu, Energiea Pub, Seneca Anticafe, Lente şi Make a Point.
La Cinema Elvira Popescu, în zilele de 1 şi 2 octombrie, Kinofest proiectează două programe de animaţii pentru copii si tineri, de la ora 14. Iar seara, trei programe excepţionale: unul cu filme de la cele mai importante şcoli de animaţie (GOBELINS, ArtFx, École Estienne, ISART DIGITAL, etc), unul cu scurtmetraje spooky si thriller şi unul cu cele mai bune filme din festival – scurtmetraje premiate la editiile precedente.
Cele trei competiţii ale festivalului prezintă 56 de filme. Sectiunea Online se desfăşoară pe www.kinofest.com, între 15 septembrie şi 2 octombrie.

Cele 15 scurtmetraje finaliste sunt disponibile pentru vizionare pe internet şi pot fi votate de public, fără graniţe. Filmul cu cele mai multe aprecieri câştigă premiul Cel mai bun film Online Kinofest 2016.
Secţiunile Animaţie şi Ficţiune, proiectate la Energiea Pub, prezinta 41 de filme ce vor fi jurizate de profesionişti din domeniul filmuluiLa Lente vor rula în cele trei locatii trei programe de filme: World Panorama Animaţie, BestKinofest si doua festivaluri invitate OPLA – Festivalul Animaţiei Poloneze si Visegrad Animation Forum.

La Seneca Anticafe sunt programate trei programe de filme cu tematică ecologică, denumite Planeta Albastra, iar la Make a Point – un program de scurtmetraje japoneze de la festivalul Short Shorts Asia Japan.

Festivalul Internaţional de Film Kinofest îşi desfăşoară a zecea ediţie sub sloganul “IMAGINEAZA-TI INIMAGINABILUL!”
Conceptul si grafica campaniei vizuale Kinofest 2016 este realizată de Radu Ţinc şi Meka Studio.

Detalii Eveniment

Perioada:
30 Septembrie - 02 Octombrie 2016

Orasul:

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din !
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL