Grădinița Explore 100+ @ Centrul Educational Explore 100+, Domenii | Abordare Reggio Emilia

București

EXPLORE 100+  reprezintă performanță prin joacă, bucuria de a învăța, libertatea de a explora și de a crea într-un mediu prietenos și stimulativ.

Reggio Emilia este recunoscută drept una dintre cele mai de succes abordări educaționale din lumea întreagă. Suntem prima instituție din România care promovează implementarea principiilor abordării educaționale Reggio Emilia și adaptarea acestora la curriculum-ul oficial și contextul cultural românesc.

Numele instituției vine de la convingerea că, așa cum afirma Loris Malaguzzi, un copil are 100 limbaje simbolice prin care comunică, se exprimă, gândeste și cunoaste lumea înconjurătoare.

Gradinita Explore 100+  își propune să îmbine teoriile educaționale moderne cu valorile școlii tradiționale românești.

Prin tot ceea ce facem, urmărim să ajutăm copiii să fie pregătiți pentru următoarea etapă instructiv-educativă, indiferent de opțiunea ulterioară.  Considerăm că un copil care a urmat o grădiniță inspirată de abordarea Reggio Emilia este pregătit să facă față atât în învățământul tradițional, cât și în cel alternativ, este echilibrat, curios și dornic să învețe și să descopere lucruri noi. În plus, acest copil știe că ceea ce gândește, ceea ce spune și ceea ce face are valoare și este apreciat de cei din jur.

Suntem aici pentru că fiecare copil este un miracol, unic si irepetabil. Iar copilul tău trebuie să știe acest lucru. Suntem aici pentru că ne dorim să oferim o educație valoroasă copiilor noștri!

GRADINITA @ CENTRU EXPLORE 100+, DOMENII


 RECOMANDARE

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU