Iată de ce un carucior 3 în 1 merită ales și ce oferte găsim la Nichiduta.ro

În alegerea unui cărucior sunt luați în considerare numeroși factori. Ideal ar fi să înglobeze toate funcțiile practice, iar prețul să nu fie unul exagerat. Alegerea este dictată de confuzie, de vreme ce opțiunile moderne sunt tot mai variate.

Cărucioarele 3 în 1 spre exemplu sunt un stil modern, includ tot felul de componente și acccesorii și promit să asigure confort, dar mai ales siguranță celui mic și mulțumire părinților. Astfel de cărucioare sunt parte din oferta de la Nichiduta.ro, magazin specializat pe nișa produselor pentru copii. Descoperim și de ce sunt o recomandare.

Căruciorul 3 în 1 include tot ce ți-ai putea dori pentru copil

Astfel de cărucioare au devenit o necesitate în contextul actual. Așa au și apărut, ca răspuns practic al părinților care se confruntau cu tot felul de nevoi la capitolul transport copil. Un cărucior 3 în 1 include o parte sport, căruciorul propriu zis, un landou și un coșuleț auto. Aceste părți sunt interschimbabile, astfel că se adaptează la fiecare categorie de vârstă pentru copil. Astfel, landoul este potrivit în primele luni din viață, oferind poziția perfectă pentru bebeluș. Acesta se poate detașa, dispune de mânere și se poate folosi comod și practic.

Cea de-a doua parte dintr-un cărucior 3 în 1 se referă la zona sport, utilă începând cu vârsta de 6 luni când bebelușul poate sta în șezut. Acesta se modifică la unghiul spătarului, permite mai multe poziții și este ideal pentru somn sau plimbări.

Nu în cele din urmă, este inclus în acest ansamblu și coșulețul auto, adesea numit scoică. Aceasta poate fi folosită ca atare, înlocuind un scaun auto mai robust. Suportă o greutate ce permite folosirea sa cu succes până la vârstă de un an. Se detașează ușor, poate fi folosită ca tranziție pentru postura bebelușului, de  la landou la partea sport, până când cel mic are stabilitatea necesară de a sta mai sigur pe el în șezut.

carucior-3-in-1-contempo-green-221552-0Cărucioare 3 în 1 de la Nichiduta

Marele avantaj al online-ului este că permite vizionarea unui numar mare de opțiuni, făcând o rapidă comparație de prețuri. Orice mama poate spune: sunt multumita de comanda de pe Nichiduta la caruciorpentru că aici există o selecție de tipuri dintre care se poate alege. Sunt diverse ca formă, componenţă și design, cu prețuri la fel de variate.

  • Sunt complexe privind confortul și siguranța copilului

De fapt interesul acesta este, de a oferi bebelușului tot confortul necesar pentru a-și putea face orele de somn chiar dacă este în timpul plimbărilor în aer liber. Pe măsură ce crește și devine nerăbdător, are nevoie de siguranță și stabilitate în cărucior. De aceea sunt incluse centuri cu prindere în 3 sau 5 puncte, reglabile conform cu înălțimea celui mic.

Sunt incluse huse de soare, ploaie, vânt, pentru țânțari, zona de bagaj, geantă pentru scutece, husă pentru zona picioarelor, pentru a evita murdăria pe materialul căruciorului și multe altele.

  • Se adaptează vârstei

O astfel de investiție scutește de altele, pe măsură ce copilul crește. Sunt realizate cu mare atenție la detalii și includ funcții care permit o mai ușoară manevrabilitate a căruciorului – spre exemplu mânerul ce se schimbă conform cu direcția de mers dorită. Altfel spus, cărucioarele de tip 3 în 1 sunt practice și pentru cei care le vor manevra.

  • Se depozitează ușor

Strâns prin pliere de cele mai multe ori, cărucioarele de tip 3 în 1 se pot depozita și transporta ușor. Ritmul vieții destul de alert impune de cele mai multe ori atenție și la acest sistem, de închidere/deschidere, montare. Nimic nu pare prea greu, deși un astfel de cărucior este complex.

Prezintă stabilitate, este robust și respectă standardele impuse. Producătorii de astfel de cărucioare nu sunt puțini, ca drept dovadă că în lista de oferte de la nichiduta.ro se regăsesc variante de la Brevi, Camini, Be Cool, Cangoroo, Kinderkraft și mulți alții. Dacă nu în funcție de brand, atunci raportându-se la preț, părinții pot alege variante de cărucioare sub 1000 de lei și până la 5000 de lei, în funcție de tipul de roți, fixe, pivotante, gonflabile sau cauciucate – atenție, acestea joacă un rol important și contribuie la starea de bine, pentru că pot atenua șocul, vibrațiile, în funcție de tipul de suprafață pe care rulează.

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU