Ultima lună de înscrieri la Kids Education

 

Cele mai bune oferte educationale pentru copii la Targul Kids Education

Kids Education va avea loc în perioada 4-5 octombrie, la Palatul Copiilor din București și își propune să reunească cele mai bune oferte educaționale pentru copii, dintre cele disponibile în prezent în România. Zeci de firme și instituții care oferă servicii de educație premium pentru copii s-au înscris deja la eveniment. 

10462959_336802343140327_8256322684514254652_nCentrul Educațional Unirea, Mindcare, Școala de Cuvinte și Okian sunt doar câțiva dintre expozanții ale căror oferte vor fi prezentate în cadrul Kids Education. Înscrierile rămân deschise până la finalul lunii septembrie.

Interesul anteprenorilor români pentru acest acest eveniment este în creștere, probabil și datorită faptului că sectorul educației premium e în continuă dezvoltare și atrage tot mai mulți investitori. Iar faptul că la Kids Education sunt reunite zeci de astfel de oferte educaționale e avantajos nu doar pentru părinții care vor să ia o decizie informată. După cum s-a putut vedea și la prima ediție, un astfel de eveniment e avantajos și pentru expozanți, care au ocazia de a-și prezenta cât mai atractiv ofertele și de a interacționa în mod direct cu publicul vizat, respectiv părinți și copii.” a declarat Jessie Constantin, director proiect KidsEducation.

Târgul de oferte educaționale KidsEducation are ca obiectiv organizarea periodică a unor evenimente de calitate, care vor reuni toate oferte de top ale instituțiilor care activează în domeniul educației pentru copii.

 

La târgul KidsEducation pot participa grădiniţe, școli, afterschool-uri, edituri de cărţi pentru copii, firme care oferă cursuri extraşcolare pentru copii, firme producătoare de jucării educative, dar și ONG-uri,  dedicate educaţiei copiilor cu vârsta între 2-14 ani.

Intrarea vizitatorilor este liberă. Programul de vizitare poate fi consultat pe site-ul evenimentului http://kidseducation.ro/.

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU