Învață engleza online de oriunde în lume cu Novakid

01 August - 30 Septembrie 2023
București

Cunoașterea limbii engleze este un aspect esențial în educația unui copil. Dar pentru a învăța limba engleză cât mai bine și corect, este important să începem să-i deslușim tainele de la o vârstă cât mai mică și cu profesori bine pregătiți.

Pentru a face acest proces educațional mai accesibil și mai plăcut pentru copii, Novakid oferă cursuri de limba engleză pentru începători online, adaptate nevoilor specifice ale fiecărui cursant.

Dar cine este Novakid?

Novakid este o platformă inovatoare de învățare a limbii engleze online, special concepută pentru copii cu vârste cuprinse între 4 și 12 ani. Cu o echipă de peste 2000 de profesori acreditați, nativi sau fluenți în limba engleză, Novakid oferă cursuri de engleză online interactive și captivante, care îi ajută pe copii să învețe într-un mod distractiv și eficient din confortul propriei case.

Mai mult de atât, cursurile de engleză online sunt create în conformitate cu standardele CEFR, un sistem de niveluri de cunoaștere a limbii străine utilizat în Uniunea Europeană.

Care este orarul cursurilor de engleză începători?

Cu Novakid, programul este flexibil și adaptat nevoilor fiecărui copil. Părinții pot alege să își înscrie copiii la lecții de engleză online în funcție de disponibilitatea lor. Acest lucru oferă oportunitatea de a integra învățarea limbii engleze în rutina zilnică, fără a afecta alte activități sau obligații.

Astfel, copiii pot învăța engleza online de absolut oriunde, când sunt odihniți și încântați să facă asta. Nu au obligația unui program rigid, iar toate lecțiile sunt adaptate nevoilor lor specifice.

În timpul cursurilor de engleză online, cei mici fac tururi virtuale în cele mai bune muzee și galerii din lume, lecțiile au loc pe site fără a aveam nevoie de materiale suplimentare și temele se fac prin jocuri online. Părinții au acces permanent la toate materialele metodice, obțin rapoarte regulate cu evoluția copilului, iar la final un certificat de competențe.

Ce vârstă au copiii care pot începe engleza pentru începători?

Programul Novakid a fost creat de profesioniști cu experiență, care au luat în considerare caracteristicile copiilor în funcție de momentul în care se află în procesul lor individual de dezvoltare.

Novakid se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 4 și 12 ani. Cursurile de limba engleză sunt structurate și adaptate în funcție de nivelul de cunoaștere al fiecărui elev, asigurându-se astfel că fiecare lecție este potrivită pentru grupa de vârstă specifică.

Max Azarov, CEO Novakid, declară cu entuziasm: “La Novakid, punem accent pe învățarea distractivă și eficientă. Folosim o metodologie inovatoare și o echipă de profesori pasionați pentru a-i inspira pe copii să iubească limba engleză și să fie încrezători în abilitățile lor lingvistice. Suntem mândri să vedem cum copiii noștri învață cu bucurie și progresează rapid în cunoașterea limbii engleze.”

fetita invata engleza online de oriunde in lume cu NovakidPrețul unui curs de limba engleză Novakid

Novakid pune la dispoziție pachete de abonamente flexibile, cu prețuri avantajoase. Părinții pot alege variantele care li se potrivesc cel mai bine în funcție de necesitățile și obiectivele copiilor lor, cu prețuri care încep de la 42 de lei pentru o lecție. 

Încearcă o lecție online gratuită!

Dacă dorești să oferi copilului tău oportunitatea de a învăța engleza online într-un mediu distractiv și sigur, Novakid îți oferă posibilitatea de a încerca o lecție gratuită. Fă primul pas către o educație reușită și încurajează-l pe micuț să exploreze lumea limbii engleze alături de profesori profesioniști și prietenoși.

Învață engleza online cu Novakid și deschide orizonturile copilului tău către un viitor plin de posibilități!

Detalii Eveniment

Perioada:
01 August - 30 Septembrie 2023

Orasul:
București

DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL