Joaca de Duminică. Atelier de Joc şi Mişcare 1-3 Ani

1-3 ani
10:30 - 12:30
Sunday 02 October 2016
București

Casuta Aventurilor are placerea de a va invita la o serie noua de ATELIERE adresate micutilor intre 1 si 3 ANI.

Impreuna cu psihopedagogul Ioana Cozma si Teatrul din Podul Meu am gandit o serie de evenimente de joaca si conectare copil-parinte menite sa stimuleze latura socio-emotionala a copilului, sa imbunatateasca capacitatea de interrelationare si comunicarea cu parintele.

Pentru ca, odata ce incepe sa mearga in picioare copilul este un izvor de energie si curiozitate, se misca peste tot intrebator si invata minut cu minut despre el insusi si despre lume. O panglica colorata poate deveni un drum si un mar poate deveni o comoara ravnita. O saritura peste un obstacol poate fi o mare reusita si o miscare poate sa ii arate cat de multe se pot face cu cinci degetele.

Alaturi de copil e nevoie insa mereu de cineva de incredere care sa il tina de mana pe drumul de panglici colorate si care ii povesteasca cum se numeste acel sentiment minunat care il cuprinde cand gaseste comoara.

Asadar, va provocam la o plimbare prin:

”Labirintul buclucaș” Aventura din pădurea cea întortocheată ne va provoca să găsim drumul cel bun către pomul cu merele de aur. Vom construi chiar noi labirintul din sfori si panglici colorate. Fiecare își va alege un animăluț preferat și  va porni la drum, conducând pe rând expediția. Ca în orice expediție vom avea nevoie și de cântecele vesele ce ne vor face să uităm de oboseală iar la sfârșit ne vom bucura de savoarea merelor din copacul fermecat.

Detalii si inscrieri – Atelier de Joc şi Mişcare 1-3 Ani 

Casuta Aventurilor va ofera in DAR o ora de JOACA, 30 min inainte si 30`dupa spectacol. Puteti veni incepand cu ora 10:30 la joaca.
Accesul in locatie se face doar cu incaltaminte de interior.
NU UITATI CA LOCURILE SUNT LIMITATE si ESTE NECESARA INSCRIEREA!!!

Locatie : @CasutaAventurilor, Sos.Oltenitei nr. 21C, langa LIDL Popesti Leordeni.

Detalii Eveniment

Data:
Sunday 02 October 2016

Program:
10:30 - 12:30

Orasul:
București

Detalii Locație

Căsuţa Aventurilor

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Sos. Oltenitei 21c

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL