Jocuri Deosebite, 100% Românești

În timpul sărbătorilor de iarnă cu toții căutăm inspirații pentru cadouri frumoase. Încercăm să oferim ”veselia maximă”, ce poate fi împachetată” în cutii. Vă propunem în continuare câteva noutăți care cu siguranță vor impresiona copiii prin design atractiv și reguli intuitive, ușor de învățat.

Jocurile educative din seria Piki Koko

În acest an D-Toys a creat primele două jocuri din seria jocurilor educative cu o componentă inovativă: păunul Piki Koko!

În jocul Piki Koko la Țară, păunul îmbogățește prin joacă cunoștințele celor mici prin exerciții distractive de asociere. Jucătorii primesc planșe cu ilustrații drăguțe iar păunul ”distribuie” jetoane datorită mecanismului special, printr-o mișcare delicată. Cei mici așteaptă încântați în fiecare tur oare ce jetoane vor fi dezvăluite. Astfel învață să identifice diferitele animăluțe, fructe și legume și să le asocieze cu imaginile de pe planșe.

Jocuri Deosebite, 100% Romanesti piki koko d-toys

Spotul TV și videoclipul cu prezentarea jocului pot fi văzute la adresele:

https://www.youtube.com/watch?v=2izxeHjW1Xc


 RECOMANDARE


https://www.youtube.com/watch?v=RUe3lPQBRlA

În al doilea joc, Piki Koko -Bucătarul Șef, păunul-bucătar colectează insecte pentru o petrecere, fiind atent la diferitele combinații de pe planșe.

Jocuri Deosebite, 100% Romanesti d-toys piki kokoPuteți accesa și videoclipul acestui joc la adresa: https://www.youtube.com/watch?v=8rmi_0P1Z0g

Jocurile educative cu Piki Koko, create de o echipă entuziastă cu multă dăruire și drag, dezvoltă observația, abilitățile cognitive și capacitatea de asociere a copiilor.

Jocul cooperativ și de memorie Trio – Struțocămilă

Jocul Struțocămilă a fost conceput cu la fel de mult entuziasm. Pentru mine, este un mare favorit datorită desenelor drăguțe, armoniei cromatice și regulilor simple de joc. Cele 16 animăluțe sunt desenate de o artistă care este și mămică. Le-a creat cu multă atenție oferindu-le un farmec aparte prin detalii adorabile. Vă întrebați cum pot 48 cartonașe de joc oferi ore lungi de distracție? Prin farmecul simplității.

Făcând parte din echipa creativă, așteptam și eu cu nerăbdare ca Struțocămila să ajungă în magazine. Știam că nepoțica mea îl va adora! Așa s-a și întâmplat. Am petrecut ore întregi distrându-ne și antrenându-ne neobosiți memoria. Unde o fi cele trei părți corespunzătoare ale animăluțelor? Râdeam de fiecare dată când componentele nu s-au potrivit. Noile creaturi” au primit denumiri haioase și au inspirat povestiri amuzante, create în timpul jocului.

Jocuri Deosebite, 100% Romanesti strutocamila d-toysAm petrecut momente frumoase cu acest joc care antrenează memoria, dezvoltă percepția vizuală și gândirea asociativă și care are o putere magică prin pura simplitate.

Videoclipul cu prezentarea jocului poate fi vizionat la adresa: https://www.youtube.com/watch?v=EmXFOk1VH-Y

Vă recomand cu mare drag jocurile de mai sus, știind că sunt realizate cu dăruire și pricepere pentru a educa și totodată pentru a fi o reală sursă de veselie.

13 Jocuri în 3: Strategie și Adrenalină cu Jocuri de Masă Inedite

DISTRIBUIE
Compania D-TOYS și-a început activitatea în 2001, fiind specializată în producția de jocuri tip puzzle, jocuri educative și de societate precum și în importul și distribuția de jucării. Pentru a ne păstra poziția de lider pe piața internă pentru produsele tip puzzle și educative cât și pentru a extinde prezența produselor D-Toys pe piața internațională, investim în tehnologie modernă și alocăm o atenție deosebită atât elaborării de noi produse cu un grad ridicat de originalitate cât și imbunătățirii permanente a tehnologiei de fabricație.
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU