Lansarea gamei Repêchage in salonul Belle Sophia

Salonul de înfrumusețare Belle Sophia are un nou aliat în frumusețe: Gama Repêchage. Săptămâna trecută a avut loc lansarea Lansarea gamei Repêchage in salonul Belle Sophia.

banner

 

Incepând de săptămâna trecută, salonul de înfrumusețare Belle Sophia la oferă doamnelor și domnișoarelor interesate de cele mai noi tehnologii din domeniul îngrijirii tenului, tratamente cosmetice profesionale cu Gama Repêchage.

Gama Repêchage® mărește fermitatea tenului şi diminuează ridurile şi liniile fine, conferind tenului hidratare optimă şi catifelare. Complexul unic de antioxidanţi din formulă protejează pielea de daunele provocate de mediu şi menţine tenul odihnit, fără a avea nevoie de operaţii chirurgicale, laser sau exfoliere.

Și deoarece tot ce ține de frumusețe și răsfăț nu poate trece neobservat, parteneriatul dintre salonul Belle Sophia și Repêchage a fost sărbătorit printr-un eveniment adresat doamnelor cliente ale salonului. Acestea au fost invitate să se bucure de un dublu răsfăț: un tratament cosmetic profesional pentru zona ochilor Opti-Firm®, care reduce ridurile, cearcănele şi pungile de sub ochi, si un tratament pentru ten: o mască bogata în alge – Seaweed treatment mask®.

 

1

Tratamentul cosmetic profesional pentru zona ochilor Opti-Firm® – este bazat pe cele mai noi tehnologii din domeniul îngrijirii tenului si conţine ingrediente despre care este dovedit clinic că luptă împotriva semnelor de oboseală datorate lipsei de somn, vârstei şi problemelor cauzate de mediu. Are la bază o combinaţie de extracte naturale din Gingko Biloba, Goto Kola, Alga Ulva Lactuca/Aosa (algă ce conţine dipeptide şi tetrapeptide vizate care conferă fermitate pielii) şi enzime care stimulează secreţia de Crisină, combinaţie care reduce ridurile, cearcănele şi pungile de sub ochi.

2

 

Tratamentul mască express bogat în alge – Seaweed treatment mask® – este soluţia ideală pentru un ten curat şi sănătos: se incepe cu un masaj calmant cu C-Serum, apoi e urmat de o mască răcoritoare şi calmantă cu alge proaspete. Tenul va fi curăţat, reîmprospătat, sănătos şi vibrant.

6

 

Gama Repêchage se adresează și bărbaților și este disponibilă la vânzare în salon, cu recomandarea specialistului.

Așadar dacă vă doriți un ten luminos și sănătos, echipa salonului Belle Sophia vă așteaptă să încercați noile tratamente faciale cu gama Repêchage.

 

Detalii despre tratamente și salonul Belle Sophia gasiți aici.

 

Cum ajungi la Belle Sophia?

Salonul de înfrumusețare Belle Sophia se găsește aproape atât de Piața Alba Iulia cât și de rondul de la Baba Novac (în incinta Complexului Comercial Unu, la etajul 1).

Adresa: str. Traian Popovici nr. 87A, Complexul Comercial Unu, etajul 1, sector 3, București.

Program:

Luni – Vineri, de la 9.30 la 21.00

Sâmbătă de la 9.30 la 18.00

Pentru programari, te rugăm să suni la telefoanele : +40 729 876 278/+ 40 771 402 160/+ 40 371 339 177

http://bellesophia.ro/

https://www.facebook.com/SalonulBelleSophia

 

 

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU