CONIL Fest – Festivalul Integrarii, ediția a IX-a

Pe scena Palatului Național al Copiilor din Capitală, va avea loc ediția de vară a Festivalului CONIL Fest – Festivalul Integrării – ediția a IX-a

Afis CONILFest ed a IX-aCONIL Fest – Festivalul Integrării  ca va avea loc in perioada 24 – 25 mai 2014se adresează tuturor copiilor, tipici și cu nevoi speciale, scopul principal al evenimentului fiind sprijinirea integrării copiilor atipici prin implicarea lor în activități artistice și încurajarea acestora să apară fără emoții în fața publicului.

Pe scena festivalului sunt așteptați să participle mai bine de 1500 de copii din peste 50 de instituții de învățământ din București și din țară. Evenimentul se adresează tuturor grădinițelor, școlilor și cluburilor pentru copii, din sfera particular și de stat, care vor oferi o veritabilă parada a talentelor ce nu cunosc granițe.

Programul bogat al festivalului include muzică, dansuri, balet, scenete de teatru, reprezentații de arte marțiale s.a. De asemenea, nu vor lipsi in foaier atelierele distractive și creative pentru cei mici, animația si demonstrațiile Fun Science.

Totodată, în foaier se va desfășura târgul de servicii și produse medicale pentru copii Forum Medical, organizat de Tarus Media, la care și-au anunțat participarea clinici, centre medicale, companii farma, producători de suplimente natural și multe companii care oferă servicii pentru copii.

Evenimentul este organizat de Asociația CONIL,in parteneriat cu Primăria Sectorului 5 București, ISMB și Tarus Media

Intrarea este liberă, iar distracția și voia bună – garantate!

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU