Martie e cu rochite pentru mame si fetite! Concurs Itsy Bitsy FM

La Itsy Bitsy FM, luna martie e cu rochite pentru mame si fetite! Fie ca vrei sa ai un outfit original mama-fiica sau vrei sa oferi un cadou creativ in Luna Femeii, intra in concurs!

Asculta emisiunea Happy Music cu Ruxandra si Marius si prinde intrebarea zilei. Raspunde pe WhatsApp, la 0725.300.700, si poti castiga un set de doua rochite Sipet de Sidef, una pentru mama si una pentru fetita, care pot fi personalizate dupa pofta inimii.

Mecanism concurs:

Concursul se desfasoara pana pe 30 martie 2018, de luni pana vineri, intre orele 09:00 si 12:00.

Participantii vor raspunde pe WhatsApp la intrebarea zilei. Zilnic, la ora 11:30, va fi ales cel mai creativ / haios / original raspuns, care va fi citit pe post, impreuna cu numele castigatorului. Raspunsul va fi ales de un juriu format din realizatorii Ruxandra Rusan si Marius Constantinescu, precum si un reprezentant Sipet de Sidef.

Concursul nu se limiteaza la mame. Se pot inscrie si tatici, bunici sau oricine vrea sa faca o surpriza unei perechi mama-fiica.

Participantii care nu au castigat se pot inscrie si zilele urmatoare la concurs, raspunzand la o noua intrebare.

Afla mai multe informatii despre concursul organizat de Itsy Bitsy FM.

rochite

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU