Crăciunul în pijamale acasă, în familie, cu Carrefour TEX

O tradiție care începe să prindă rădăcini și la noi este petrecerea în pijamale pe care o pregătesc din ce în ce mai multe familii, ca ocazie specială, pentru seara de Crăciun.

Nu râdeți; petrecerile în pijama nu mai sunt doar o ocazie de joacă pentru copii sau de socializare pentru adolescente. Dimpotrivă, sunt o treabă cât se poate de serioasă! Acum câțiva ani, o mare casă de modă a dat o petrecere în pijamale în Los Angeles la care au participat o mulțime de celebrități din industria modei și cinema, de la Naomi Campbell la Jessica Alba. Toată lumea, firește, îmbrăcată în pijamale create de designeri reputați.

Atunci când este purtată cu stil, modesta pijama poate fi un fashion statement. Însăși legendara Coco Chanel purta pijamale în mod obișnuit și există multe fotografii cu ea în pijamale de mătase, la care asorta câte un colier elegant de perle… În jurul anilor 40, pijamaua ajunsese o piesă de vestimentație pe care doamnele o purtau la plajă. Astăzi, moda s-a democratizat; stilul vestimentar e mai puțin elitist, iar pijamalele pot fi, în funcție de situație, o piesă de purtat în pat, în intimitatea casei, sau… pentru petreceri la gura sobei! TEX, brandul de fashion de la Carrefour, aduce în acest an o gamă de pijamale pentru adulți, dar și copii, vesele și colorate, astfel ca seara de Crăciun din familie să fie plină de lumină și căldură.

Distracție în pijama cu ajutorul Carrefour TEX

Petrecerile în pijama sunt o ocazie pentru familii să se adune laolaltă, în jurul bradului sau al mesei de Crăciun, pentru a petrece seara cea mai frumoasă din an. Dar petrecerea nu e petrecere fără o costumație adecvată: ce ați zice, așadar, de niște pijamale inspirate de tema Crăciunului și a iernii?

Carrefour și TEX, brandul său de îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii, are o întreagă colecție de astfel de pijamale: comode, din bumbac 100% sau fibre sintetice, cu bluze cu sau fără mâneci, cu pantaloni lungi ori scurți, în tonuri calde sau, dimpotrivă, în culori specifice sezonului (adică mult roșu, alb, bleumarin și verde).

Colecția TEX cuprinde peste 250 de modele de pijamale, multe la un preț special, pentru toate vârstele, pentru băieți și fete, de la nou-născuți la adulți și pentru toate măsurile, inclusiv cele de copii. Există, bineînțeles, și modele asortate, pentru toată familia, cu imprimeuri cu motive de Crăciun, pentru un plus de amuzament.

Astfel, vă puteți asorta „costumul” de petrecere în pijama sau, dimpotrivă, puteți alege să purtați culori contrastante; astfel de petreceri de familie nu au reguli în afară de aceea, unică, a distracției împreună.

În plus, în această perioadă, Carrefour vă oferă, pe lângă prețuri promoționale, o serie de beneficii speciale: livrare în maximum 72 de ore oriunde în țară, livrare gratuită la comenzi de peste 150 de lei, plata în rate și posibilitatea de a returna gratuit produsele în termen de 30 de zile.

Dacă pijamaua a ajuns în Europa fiind adusă de britanici din India (sub numele de „moguls breeches”, adică… „nădragi de mogul”), petrecerile în pijama sunt o invenție recentă, care a câștigat popularitate prin anii 90. Nu e nimic rău în faptul că preluăm tradiții de la alte popoare sau că o facem repede. Tot ce e important este că ele ne aduc împreună, acasă, de Crăciun. Așa cum trebuie să fie.

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU