MiniArtShow iti aduce distractia acasa!

MiniArtShow poate veni la tine acasa: Alege o petrecere de ziua ta cu MiniArtShow!

MiniArtShow a intrat in vacanta, dar nu pentru mult timp. Inca mai avem spectacole si ateliere in cadrul unor evenimente.

Pe langa asta, pregatim o gramada de surprize, asa ca vacanta noastra este foarte activa.

Ne marim echipa si repetam de zor pentru proiecte noi.

Din septembrie venim cu ateliere si spectacole noi, dar si cu locatii cat mai aproape de tine. Asa ca ne veti gasi in mai toate sectoarele Bucurestiului.

Inca suntem in cautare de spatii frumoase si primitoare pentru cei mici.

ateliere de tobe miniartshow

 

Chiar daca e vacanta, noi suntem gata pentru cei care doresc sa ne aiba ca invitati la petrecerea lor privata. Spectacole ca:” Tinkerbell si Peter Pan”, “Cenusareasa” si “Muzica si jocul”, pot veni la tine acasa.

 

Nici teatrul de umbre sau de papusi nu ne lipsesc din repertoriu, deci si cei foarte mici se pot bucura de o aniversare inedita.

Atelierele noastre conduse de cei mai buni animatori, costumati in personajul tau favorit pot  sa-ti transforme petrecerea in cea mai tare zi din viata ta.

Jocuri, dansuri, ateliere de creatie, modelaj din baloane, pictura pe fata sunt doar cateva dintre variantele cu care putem sa-ti inveselim invitatii.

peter pan

minie

 

Crezi ca esti prea mare sa mai ai parte de animatori, nu e nimic, avem si cei mai tari MC, care vin “inarmati” cu instrumente muzicale si cu tot felul de jocuri, adaptate pentru varsta si tema petrecerii tale. Nimeni nu se va plictisi la petrecerile oraganizate de MiniArtShow.

Cu o sumedenie de tobe si alte instrumente de percutie iti transformam toti invitatii intr-o super formatie. Parintii se vor distra si ei garantat…

Ce trebuie sa faci este sa ne spui cam ce iti doresti, iar noi ne ocupam de tot evenimentul.

Poze si alte detalii le gasesti pe facebook/ MiniArtShow, caci site-ul nostru este inca in constructie, dar la toamna va fi gata pentru noua stagiune.

 

Va asteptam cu drag sa ne contactati pe mail sau telefon: Tel: 0749419999, [email protected]

Facebook/MiniArtShow

www.miniartshow.ro

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU