MiniArtShow te invita la concurs!

MiniArtShow te invita la concurs!

Castiga una dintre cele doua invitatii la evenimentul 3 in 1, „Cu mica sirena Ariel in cautarea lui Nemo”!

concurs miniartshowCu acest eveniment se deschide stagiunea spectacolelor MiniArtShow: pe data de 7 septembrie, ora 11:00, la Gradinita Miruna din str. Traian nr.160, sector 2 (in incinta scolii 85).

Ce trebuie sa faceti pentru a intra in competitie este sa dati Like si Share la poza de concurs pe care o gasiti pe facebook/MiniArtShow . Ne-ar ajuta si un comentariu ca sa avem clar numele dumneavoastra. Avem doua premii, doua invitatii la primul nostru atelier din aceasta stagiune.

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

„Cu mica sirena Ariel in cautarea lui Nemo”.

Alaturi de frumoasa Ariel, vom intra intr-o lume plina de mister, lumea oceanelor.

Micutul Nemo iar s-a pierdut si tatal lui este disperat sa-l gaseasca. De aceea apelaeaza la Ariel pentru ca sa fie sigur ca il gaseste cat mai repede.In aceasta aventura insa ne vom intalni cu un rechin vegetarian, cu balena somnoroasa, calutul de mare si broscuta testoasa.

In partea a doua toti copiii vor personaliza prin pictura cu acuarele acrilice, un peste.

Nu vor lipsi si distractia, dansul si modelajul din baloane.

Evenimentul se adreseaza copiilor cu varsta cuprinsa intre 1 si 5 ani si cuprinde un spectacol de 30 de minute, atelier de pictura 30 de minute si animatie 10-15 minute.

Copiii cat si parintii vor avea parte si de o surpriza.

Daca esti nerabdator si vrei sa te inscrii la acest eveniment, o poti face la datele noastre de contact : [email protected], tel: 0749419999.

Detalii: [email protected]

Tel: 0749419999

Facebook/MiniArtShow

www.miniartshow.ro

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU