Sprijinirea Alaptarii: Aproape de Mame in Saptamana Internationala a Alaptarii

Eveniment destinat sustinerii alaptarii. Saptamana Internationala a Alaptarii: Sprijinirea Alaptarii – Aproape de Mame,   7 august 2013 – ora 18:00

afis alaptareÎn perioada 1-7 august se sărbătorește la nivel mondial Săptămâna Internațională a Alăptării, tema anului 2013 fiind “Sprijinirea Alăptării: Aproape de Mame”.

Alimentația bebelușilor este una dintre cele mai importante decizii luate de părinți pentru copiii lor.

Din păcate, studiile arată că în România, rata alăptării exclusive este de doar 12.6%, plasând țara noastră pe ultimul loc la nivel european. În strânsă legătură cu aceste date, România este pe primul loc, nedorit, în ceea ce privește rata mortalității infantile.

În ciuda faptului că majoritatea mamelor își doresc și inițiază alăptarea imediat după naștere, se confruntă cu multe piedici. Ele pot veni din partea personalului medical, al familiei sau al societății, influențând major drumul către reușita alăptării.

Vă invităm să ne fiți alături în procesul de conștientizare  și asumare a responsabilității rolului pe care fiecare dintre noi îl are în sprijinirea alăptării și a sănătății copiilor noștri.

Evenimentul va avea loc pe data de 7 august 2013, începând cu ora 18:00

în cadrul Amfiteatrului Mare al Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii „Grigore Alexandrescu” (Bd. Iancu de Hunedoara, nr. 30-32, sector 1, București).

Vom avea alături de noi specialişti în alăptare, medici, psihologi, artişti, mame cu experienţe deosebite şi nu numai.

Vă aşteptăm cu multe surprize şi premii!

 

ORGANIZATORI:

Drd. Mihaela Niţă, medic pediatru SCUC „Grigore Alexandrescu”, IBCLC, membru ILCA

Eugenia Dobrescu, Managing Mother Mamagazin.ro și Diversificare.ro

 

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU