NoGravity Club – loc de aventură și escaladă indoor pentru copii de 4-12 ani

  NoGravity Club este singurul loc de aventură și escaladă indoor din Bucuresti, dedicat exclusiv copiilor intre 4 si 12 ani.

  UPDATE 2018. Centrul se numește acum Climb Again și a devenit primul centru din România de terapie prin escaladă și sport pentru copii nevăzători sau cu dizabilități.

  Am descoperit locatia No Gravity si ne-am indragostit! Dispune de un spatiu generos de activităţi de aventură, escaladă, petreceri şi ateliere pentru copiii între 4 şi 12 ani, unde copiii isi pot consuma energia, invata sa fie responsabili si sa se bucure de reusitele lor!

  Descoperiți universul NoGravity!

  Vă așteaptă panoul de cățărare special conceput pentru a-i obișnui pe cei mici cu verticala, zona de aventură cu tematică spațială și o tiroliană care va fi fără îndoială punctul de atracție principal pentru copii.

  Într-un ambient viu colorat pe cei mici sunt invitați sa descopere un spatiu de aventură și escaladă indoor, să facă sport și să învețe lucruri noi prin intermediul educației non-formale.

  Neaparat sa mergeti cu incaltari sport si tricou de schimb.

  poza no gravity

  Ateliere la No Gravity Club

  Curs intensiv de orientare urbană: constă în inițierea în utilizarea diferitelor hărți urbane și a instrumentelor de navigație, cunoașterea unor obiective turistice bucureștene plecând de la indicii surpriză, precum și familiarizarea participanților cu mijloacele de transport în comun.

  La finalul acestui curs copiii vor știi cum să își planifice deplasări optime cu metroul, cum să se orienteze în oraș folosind atât hărțile digitale, cât și cele fizice ale mijloacelor de transport în comun, să interacționeze adecvat cu trecătorii, să lucreze în echipă și să rezolve diferite provocări contra timp. Nu în ultimul rând, acest atelier îi va ajuta să-și depășească limitele și le va crește încrederea în sine, implicit gradul de independență față de adulți.

  Cursul intensiv de orientare urbană se adresează copiilor din ciclul primar, între 7 și 10 ani.

  Atelierul Exploratorii de Fosile, la care micii exploratorii de fosile vor învăța timp de o oră despre diferitele ere geologice și despre formele de viață caracteristice fiecăreia. După o sesiune de teorie predată pe înțelesul lor, copiii vor putea studia practic diferite fosile autentice și vor participa la activități menite să sedimenteze informația teoretică.

  Cele 30 de minute de aventură și escaladă din sala NoGravity incluse în pachet vor fi un bonus binemeritat după o astfel de călătorie în timp.

  Tariful de participare este de 50 lei. Atelierul se adresează copiilor între 7 și 12 ani. Partenerul acestui proiect este Facultatea de Geologie și Geofizică din cadrul Universității din București.
  Megatronica Lego Technic 

  Nogravity Club, în parteneriat cu Active Bricks, lansează atelierul de Mecatronică Lego Technic – Active Bricks.

  Atelierul nostru de mecanică și robotică Lego Technic se adresează, din punctul de vedere al îndemânării, copiilor între 5 și 12 ani. Numărul maxim de copii este de 8. Modulele sunt independente, respectiv copii pot participa selectiv la diversele ședințe de robotică Lego.

  Programul fiecărui modul în parte este compus din 45-60 minute de mecanică și robotică Lego Technic + 30 minute aventură*, escaladă și tiroliană în sala NoGravity Club. Zilele și tarifele pe care vi le propunem sunt:

  Miercuri, de la 18:30 – 20:00; Duminică, de la 10:30 – 12:00 și de la 12:00 – 13:30.

  Contact No Gravity

  Daca vrei sa vizitezi locatie nu uita sa te inscrii aici.

  Cum poti ajunge la locatie:

  poza no gravity

  Detalii Locație

  DISTRIBUIE
  Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!

  EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

  NICIUN COMENTARIU

  ADAUGĂ COMENTARIU