Patinoarul pentru Copii din Otopeni. Cursuri Gratuite de Hochei și Patinaj la Patinoarul Telekom Arena

  Patinoarul pentru copii din Otopeni Telekom Arena este deţinut de omul de afaceri Ion Țiriac.

  Grupurile organizate de copii şi elevi care vor să practice hochei şi patinaj vor avea acces gratuit şi prioritar la noul patinoar din Otopeni.

  UPDATE. În prezent patinoarul este deschis doar pentru sportivii legitimati!

  La patinoarul pentru copii din Otopeni vor fi de asemenea organizate cursuri gratuite de hochei și patinaj pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 5 și 8 ani. Acestea se vor desfăşura în cadrul unei şcoli special concepută în acest scop şi vor avea loc între orele 13:00 şi 14:00.

  Patinoarul pentru copii din Otopeni
  sportextrapress.ro

  Patinoarul pentru copii din Otopeni are o suprafaţă de 4.863 metri pătrați și capacitatea de 500 de locuri. Dispune de 4 vestiare pentru hochei, 6 vestiare pentru patinatori sportivi și un vestiar pentru public. Patinoarul este acoperit şi va funcţiona în tot timpul anului.

  Program, intervale si tarife acces 2018-2019

  Orarul de funcționare al Patinoarului Tiriac-Telekom Arena, în cadrul programului de agrement este:

  • Sâmbătă: 11:00 – 12:40 și 18:00 – 19:40
  • Duminică: 11:00 – 12:40 și 18:00 – 19:40

  Tarifele de acces la patinoar, pentru o sesiune care durează 1 oră și 40 de minute, sunt:

  Sâmbătă-Duminică:

  • persoane cu vârsta cuprinsă între 3 și 12 ani – 18 lei (TVA inclus)/sesiune;
  • persoane cu vârsta peste 12 ani – 25 lei (TVA inclus)/sesiune.

  Închirierea patinelor se face contra unui cost de 10 lei (TVA inclus)/sesiune.
  Ascuțirea patinelor se face contra unui cost de 15 lei (TVA inclus)/pereche.
  Închirierea unei cutii de vestiar se face contra unui cost de 5 lei (TVA inclus).

  Patinoarul Țiriac-Telekom Arena pune la dispoziția publicului abonamente și lecții private contra cost în vederea inițierii în patinaj, atât pentru copii, cât și pentru adulți. Abonamentele și lecțiile private includ monitor, bilet de intrare la patinoar și închiriere patine și echipament de protecție. Inițierea cuprinde mișcări de bază și se desfășoară pe 3 niveluri: începători, pregătire medie, avansați. Cursurile se vor desfășura în zilele de sâmbătă și duminică, în intervale dedicate publicului larg. Un abonament este valabil 30 de zile de la data achitării. Cursurile sunt susținute de monitorii patinoarului. Participarea este posibilă exclusiv în baza unei programări realizate la adresa de email [email protected].

  Pachete disponibile:

  • Abonament 5 intrări
   • 5 ședințe cu durata de 50 de minute/ședința;
   • Maximum 10 persoane/instructor;
   • Cost 200 lei/persoană.
  • 1 Ședintă
   • Durată de 50 de minute;
   • Maximum 10 persoane/ instructor;
   • 50 lei/persoană.
  • Lecție privată
   • O ședință cu durata de 25 de minute;
   • Cost 40 lei/ persoană;
   • Maximum 2 persoane/instructor.
  Patinoarul pentru copii din Otopeni
  f/Dobrescu Robert

  “Acest patinoar este destinat copiilor. După orele în care copiii și juniorii nu îl mai întrebuințează, îl dau tuturor. Directorul sportiv trebuie să-l împartă cum trebuie la toată lumea. Este un patinoar deschis 12 luni pe an, poate fi folosit 24 de ore din 24. Cât putem să-l umplem mai mult, lăsăm pe toată lumea. Din punctul meu de vedere, ordinea este copii și juniori, fie hochei, fie patinaj artistic, după care este la discreția tehnicului care răspunde de acest obiectiv să-și împartă programul cum crede de cuviință. Eu sper să fie un exempu (n.r. – construirea patinoarului). Trebuie să înțelegeți că e mai mult un exemplu decât un fapt care s-a îndeplinit. Deci se poate, se poate în mai puțin de trei luni”. Ion Țiriac.

  Patinoarul pentru copii din Otopeni
  f/Dobrescu Robert

  Ca urmare a apelului făcut de omul de afaceri Ion Ţiriac, este posibil ca în viitorul apropiat în zona patinoarului să apară şi alte obiective sportive care să atragă generaţiile tinere din zonă către sport şi performanţă.

  ”În jurul acestui patinoar, să ai vreo 200.000 de metri pătrați de universitate, cu tot ceea ce îi corespunde, exact ca toate universitățile din Statele Unite. Dacă există posibilitatea ca această universitate să existe, atunci automat lângă acest patinoar vine o piscină olimpică, o academie de tenis, cu 20 și ceva de terenuri cu cele acoperite, vine sala universității, care are 3.500 până la 4.000 de locuri, multifuncțională, ca un stadion. Și după aia e foarte ușor să faci o tribună de 5.000 de locuri pentru tenis. Dar nu e datoria mea să le fac pe toate, pentru că nu se poate ca un singur om să le facă pe toate”. Ion Țiriac.

  De altfel planurile lui Ion Ţiriac nu se opresc aici. El vrea să construiască o bază sportivă de dimensiuni importante, dispusă pe 20 de hectare. Aceasta va dispune de 25 de terenuri de tenis, stadion cu pista de atletism şi un concept inedit de grădiniţă sportivă de 50 de locuri. De asemenea în planuri intră şi o sală polivalentă de 5000 de locuri.

  Patinoarul pentru copii din Otopeni
  sportextrapress.ro

  Patinoarul pentru copii din Otopeni este situat pe Strada Drumul Gării Odăi. La locaţie nu lipsesc nici locurile de parcare, sunt amenajate 70 de locuri, unele din ele dimensionate pentru autocare.

  Cum ajungi la Patinoarul pentru copii din Otopeni

  Detalii Locație

  DISTRIBUIE
  GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm să revii!

  EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

  NICIUN COMENTARIU

  ADAUGĂ COMENTARIU