O noua serie pentru adolescenti, The Lodge, debuteaza la Disney Channel!

 

Disney Channel România anunță premiera serialului pentru adolescenți, The Lodge, ce va încânta publicul din România cu poveștile sale intrigante, muzica de neuitat și personajele captivante începând cu 11 martie, ora 11:00, la Disney Channel. The Lodge aduce în prim plan un nou val de actori talentați: Sophie Simnett (în rolul lui Skye), Jade Alleyne (Kaylee), Luke Newton (Ben) și Thomas Doherty (Sean).

The Lodge este un adevărat rollercoaster de emoții și prezintă bucuria de a trăi a adolescentei Skye, în vârstă de 15 ani. Ea se află într-o călătorie de auto-cunoaștere după moartea mamei ei și se mută dintr-un oraș mare pentru a se bucura de viața incitantă de la țară. Skye se întoarce împreună cu tatăl ei în cabana mult prețuită în copilărie, devenind curând sursa mai multor schimbări nu numai asupra acestui loc, ci și a vieților celor care locuiesc și muncesc acolo. Ea restabilește legătura cu familia ei și descoperă noi prieteni și aventuri, în timp ce face cățărări, se dă cu caiacul și merge cu bicicletă pe cărările stâncoase ale superbului peisaj, toate acestea în timp ce este protagonista diverselor relații din cabană. Serialul explorează o serie de valori si provocări precum curajul, depășirea greutăților, acceptarea schimbărilor, controlarea propriului destin, îndeplinirea ambițiilor cunoașterea de sine.

Primul sezon al serialului include nouă cântece originale. De asemenea, au fost create o serie de videoclipuri suplimentare pentru ca publicul să poată cunoaște mai bine personajele. Primul videoclip muzical digital Believe That lansat de echipa de distribuție a The Lodge a adunat deja peste 2.7 milioane de vizualizări de la lansare.

Serialul se va difuza la ora 11:00 în fiecare sâmbătă și duminică.

Note către editori:

Serialul The Lodge are 10 episoade si va fi difuzat în 108 teritorii Disney Channel din Europa, Orientul Mijlociu și Africa (EMEA) în decursul anului. Inspirată din seria originală de acțiune live extrem de populară în Israel, North Star, o producție Disney Channel/Yes, The Lodge a fost comandat de Disney EMEA și este produs de studioul Zodiak Kids Studios, câștigător a mai multor premii.

The Lodge a fost filmat în Irlanda de Nord, Disney încheind un parteneriat cu Northern Ireland Screen.

Disney Channel România

Disney Channel este un canal TV de familie, care emite 24 de ore din 24, dedicat copiilor cu vârste cuprinse între 6 și 14 ani și familiilor acestora, oferindu-le telespectatorilor un mix de seriale live-action populare cum sunt Soy Luna, Alex & Trupa și Cele Mai Bune Prietene Oricand, seriale animate precum Elena din Avalor, Star Darlings și Desene cu Mickey și filme originale Disney Channel între care Noile Aventuri ale Dădacelor și Descendenții. De asemenea, Disney Channel România găzduiește și seriale produse de LucasFilm (Războiul Stelelor Rebelii, Star Wars: Aventurile Familiei Freemaker) si supereroi Marvel.

Disney Channel Romania gazduieste seriale produse de LucasFilm (Rebelii Star Wars, Lego Star Wars: Aventurile Familiei Freemaker) si supereroi Marvel.

Programele Disney Channel ilustrează valori care îi ajută pe copii să facă față provocărilor cu care se pot confrunta în procesul de creștere, îi încurajează să aibă încredere în sine, să își urmeze visurile și să petreacă timpul alături de familie și prieteni.

Disney Channel Romania s-a lansat în 2009 și continuă să fie canalul numărul #1 între canalele TV pentru copii din România*.

*Sursa: Kantar Media Romania, Total gospodării, Copii 4-14

 

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU