Palatul Șuțu

  Palatul Suţu este una dintre cele mai vechi reşedinţe aristocratice din Bucureşti şi unul dintre puţinele imobile care au rămas nemodificate de mai bine de 150 de ani. A fost construit de Costache Suţu după planurile arhitecţilor Conrad Schwink şi Johann Veit între anii 1833 și 1835.

  A fost reşedinţă particulară până la începutul secolului XX. Palatul Suţu a devenit noul sediu al Muzeului Municipiului Bucureşti începînd cu anul 1956. Restaurat între anii 1956 şi 1958, palatul se deschide pentru public la 23 ianuarie 1959. De atunci găzduieşte expoziţii legate de istoria oraşului Bucureşti, valorificând un patrimoniu de excepţie provenit din cercetări arheologice, donaţii şi achiziţii realizate cu fonduri asigurate an de an de Primăria Capitalei.

  Adresa: Bd. I.C. Brătianu, nr. 2
  Telefon: 021 315 68 58 (Secretariat)
  Fax: 021 031 25 62
  Program de vizitare: Miercuri – Duminică, 10.00 – 18.00 (17.30 ultima intrare)
  E-mail: [email protected]
  Program de lucru cu publicul (Secretariat): L – V, 10.00-15.00.

  Programările pentru ghidaje în limba română se fac cu minimum 5 zile lucrătoare în avans, pentru grupuri cuprinse între 10 și 25 de persoane, prin e-mail la adresa [email protected].

  Programările pentru Școala Altfel se fac exclusiv prin e-mail la adresa [email protected], dacă se dorește și ghidaj. Vizitele fără ghidaj nu necesită programare.

  Detalii Locație

  Județ:
  București

  Oraș:
  București

  Adresa:
  Bulevardul Ion C. Brătianu, 2

  DISTRIBUIE
  GOKID este primul calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti din România. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!

  EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

  NICIUN COMENTARIU

  ADAUGĂ COMENTARIU