Teatrul Coquette

  Un Teatru cu suflet si dichis in Bucuresti! Pe Calea Calarasi la nr 94, se afla un conac boieresc de la inceputul secolului trecut, ce ascunde in interiorul sau un mic teatru sic si independent. Viziteaza Teatrul Coquette!

  Mini Coquette este sectia Teatrului Coquette dedicata copiilor.

  Prin activitatile noastre ne dorim sa le aducem celor mici un plus de bucurie si joaca in activitatile lor zilnice.

  De ce Mini Coquette?

  Pentru ca noi credem in puterea jocului si a creativitatii copilului si putem dovedi ca a invata poate fi distractiv si extrem de placut. Avem doua “ramuri” in care il incurajam sa aplice ceea ce a invatat: Atelierele Mini Coquette si Spectacolele, prin care propunem metode practice de deprindere a limbilor germana si engleza, imbinate cu activitati de dezvoltare a creativitatii (modelaj, muzica, etc.)

  PROGRAM SPECTACOLE 2019-2020

  Detalii Locație

  Județ:
  Romania

  Oraș:
  Bucuresti

  Adresa:
  Calea Calarasilor 94

  EVENIMENTE VIITOARE

  Teatrul Coquette ne invita la spectacolul pentru copii Califul Barza, cu umor adecvat copiilor, inspirat dupa povestea cu acelasi nume din "1001 Nopti". Spectacolul pentru...
  Afis Nou Praslea cel Voinic s

  Un nou spectacol interactiv pentru copii in repertoriul Teatrului Coquette: Praslea cel Voinic si merele de aur.
  DISTRIBUIE
  Hey! Sunt fondatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe fetiţa mea, Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 10 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot timpul care a trecut mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Îmi doresc sincer ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!

  EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

  NICIUN COMENTARIU