Pe 9 august sarbatorim impreuna Ziua Internationala a Gradinilor Zoologice!

Ziua Internationala a Gradinilor Zoologice, 9 august se sarbatoreste cu multe surprize și activități distractive dar si o lansare de carte cu scop umanitar

Dragi prieteni mici și mari, râma Oli vă așteaptă împreună cu prietenii lui: maimuțele curioase, pelicanii pofticioși, leii fioroși, elegantele păsări flamingo și mulți, mulți alții la o zi specială: 9 august Ziua Internațională a Grădinilor Zoologice din întreaga lume.

Pentru prima oară în România, un grup de copii care lucrează ca voluntari în programul Zoo Explorer, împreună cu Oli, eroul din Grădina Magică, și echipa Grădinii Zoologice organizează petrecerea tuturor animalelor de la ZOO București.

Petrecerea va începe la ora 10.00 cu multe surprize și activități distractive, dintre care enumerăm: lansare de carte Aventurile râmei Oli de Olga Gudynn, ateliere de creație, concursuri cu premii, poze cu simpaticul urs panda – mascota Editurii Pandora M, momente artistice puse în scenă de Organizația Umanitară Concordia – Recital de tobe africane, desene pe asfalt și multe altele.

Gradina Zoologică Băneasa, înființată în anul 1955, este recunoscută ca fiind cea mai frumoasă și diversificată Grădină Zoologică din România, ea adăpostind nu mai puțin de 3000 de exemplare de animale, reptile, păsări, insecte și pești. 

Aventurile râmei Oli de Olga Gudynn este o poveste despre curaj și ambiție și, nu în ultimul rând, despre puterea miraculoasă a fructelor și legumelor.
 
Fiecare carte vândută va ajuta la amenajarea unui atelier de artă în Spitalul Marie Curie, pentru că ne dorim să înseninăm viața copiilor bolnavi de leucemie și cancer. Olga Gudynn va dona jumătate din drepturile de autor pentru amenajarea acestui atelier. Cealaltă jumătate aparține fiului ei, Andreas, care a fost coautor. Andreas este mare iubitor de animale și își dorește să facă voluntariat la ZOO în timpul său liber.
De asemenea, Editura Pandora M va dona cărți pentru biblioteca micuților pacienți de la Spitalul Marie Curie.

Detalii despre Ziua Internationala a Gradinilor Zoologice:

Aici puteti comanda cartea Aventurile râmei Oli de Olga Gudynn

Datele tehnice a cartii, pe care puteti sa o comandati pentru a ajuta la amenajarea unui atelier de arta in Spitalul Marie Curie:
Autor: Olga Gudynn
Ilustraţii de Olga Gudynn
Grafician: Eusebiu Sârbu
Preţ: 49,00 lei

Petrecerea de Ziua Internationala a Gradinilor Zoologice  incepe la ora 10.00, pe 9 august.

Detalii Eveniment

Data:
Marți 09 August 2016

Program:
Toata ziua

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL