Pensiunea Mili Locaţie Family Friendly in Poiana Mărului

  Am petrecut un weekend de octombrie în Poiana Mărului, cu cazare la Pensiunea Mili, o locaţie family friendly în Poiana Mărului 4*, în Caraş Severin. O alegere excelentă!

  Concluzia de inceput se datorează în primul rând gazdelor, Oana și Milko, care nu lasă nimic la întâmplare, se asigură că nu lipsește nimic pentru a păstra şi îmbunătăţi confortul, totul într-o discreție care te face să te simți ca acasă. La locație nu găsești doar o bucătărie ci un mic restaurant unde gazdele gătesc foarte bine, nelipsind bucatele specifice zonei, cum este păstrăvul luat din apropiere. Locația este cu siguranţă family friendly şi se pretează foarte bine pentru grupuri mai mari de prieteni sau pentru team-buiding-uri la munte. Vei găsi chiar și acces la internet wireless.

  Cazarea la Pensiunea Mili Locaţie Family Friendly

  Cele 4 margarete reflectă bine confortul pe care l-am găsit la locaţie. 10 camere spațioase și luminoase, cu dulapuri și scaune, pături bune și canapele dacă e nevoie de un loc de dormit în plus, balcoane generoase dacă vrei să ieși pentru a admira peisajul. Curățenia este ireproșabilă, băile întreținute și cu instalații funcționale fără excepție.

  Pensiunea Mili locaţie family friendly in Poiana Mărului

  Ce faceți la Pensiunea Mili

  Pensiunea se bucură de o curte în care adulți și copii se simț în largul lor fie pentru a petrece timp împreună, fie pentru a se pot retrage pentru o clipă de intimitate. Gazdele au pregătit un foișor spațios din lemn în mijlocul curții unde poți lua masa dacă nu dorești să stai pe terasă, balansoare din lemn pe care îți poți bea cafeaua, gazon pe care te poți întinde și sta la soarele domol de la munte. Curtea este amenajată cu gust și îți da senzația de armonie.

  Pensiunea Mili locaţie family friendly in Poiana Mărului

  ───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

  ───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

  Dacă lui tati îi place să bată mingea sau mergeți într-un grup mai mare atunci vă veți putea bucura chiar și de terenul de mini-fotbal cu iarbă care are chiar și nocturnă.


  Plănuiţi o vacanţă sau o scurtă excursie în familie? Rezervă un loc de cazare prin Booking.com:

  Booking.com


  Ce fac copiii la Pensiunea Mili Locaţie Family Friendly

  Pensiunea atrage mai ales familiile cu copii. Nici nu este de mirare, zona este atât de liniștită încat îți poți lăsa odrasla liberă prin curte și să se plimbe în zonă fără griji. În weekend locurile sunt în general ocupate și de aceea îți recomandăm să faci rezervare.

  Pensiunea Mili locaţie family friendly in Poiana Mărului

  Ceea ce înseamnă că sunt șanse mari că cei mici să își găsească tovarăși de joacă și să își facă noi prieteni. Punctul de atracție este livada unde cei mici pot găsi leagăn, tobogan, căsuțe.

  Ce faci în Poiana Mărului

  Poiana Mărului este locul în care să te rupi o săptămâna sau un weekend de lume. O căldare liniștită între munți, de unde poți pleca ușor într-o drumeție pe drum forestier sau chiar pe traseele din zonă: prin Șaua Iepii (1727 m), între Masivul Bloju și Baicu, spre Gura Apei, la un mare lac de acumulare pentru hidrocentrală Rău de Mori; prin Valea Sucului, spre culmile Cuntu și Tarcu; pe valea pârâului Scorila, spre Muntele Mic; de la păstrăvărie, pe Culmea Nedeii, spre Vârful Nedeii.

  pensiunea-mili-locatie-family-friendly-in-poiana-marului-cs-5

  Prețuri la Pensiunea Mili

  • 120 RON/zi cameră dublă cu pat matrimonial;
  • 90 RON/zi cameră dublă în regim single;
  • 120 RON/zi cameră dublă twin;
  • 70 RON cameră dublă twin în regim single.

  Tarifele de cazare nu includ micul dejun care este 10 lei/pers/zi. Suplimentar se achită taxa hotelieră de 1% din tariful de cazare/pers/noapte, conform normelor legale în vigoare.

  Reduceri pentru copii la Pensiunea Mili

  • Copii sub 6 ani beneficiază de cazare gratuită. Dacă se solicita pat suplimentar se achită 30 lei/zi;
  • Copii între 6 și 9 ani beneficiază de o reducere de 50% la tariful de cazare;
  • Copii între 9 și 12 ani beneficiază de o reducere de 30% la tariful de cazare;

  Parcare: nu am numărat, dar sunt cel puțin 10 locuri de parcare.

  Îţi propunem şi o „mini-căutare de comori”. Mergi cu cel mic pe lângă pensiune şi incercaţi să îl găsiţi pe Elvis. Iată un indiciu:

  pensiunea-mili-locatie-family-friendly-in-poiana-marului-cs-6

  Contact

  Vezi harta și ruta pentru a ajunge la Pensiunea Mili

  pensiunea-mili-locatie-family-friendly-in-poiana-marului-cs-2 pensiunea-mili-locatie-family-friendly-in-poiana-marului-cs-4 pensiunea-mili-locatie-family-friendly-in-poiana-marului-cs-3 pensiunea-mili-locatie-family-friendly-in-poiana-marului-cs-5 pensiunea-mili-locatie-family-friendly-in-poiana-marului-cs-6

  Detalii Locație

  DISTRIBUIE
  GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm să revii!

  EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

  NICIUN COMENTARIU

  ADAUGĂ COMENTARIU