Cheile Grădiştei Resort Moeciu. Munte, Sport şi Wellness In Familie în zona Moeciu/Bran

  Aveți un copil mic și căutați o locație la munte unde să le aveți pe toate la un loc? Cheile Grădiştei Resort Moeciu, impreună cu Resort Fundata, sunt printre cele mai cunoscute și apreciate locații de către turiștii care vin în familie în zona Moeciu-Bran.

  Cu toate că zona Moeciu Bran este una mai mult decât frumoasă, nu ne-a fost niciodată ușor să găsim cu ușurință activități de făcut în familie atunci când ne cazam la vilele din zonă. Mai mereu trebuia să ne urcăm în maşină, să parcurgem distanţe lungi până găseam posibilități de a face trasee sau drumeții.

  Nu este cazul și la Cheile Gradiştei, unde pe lângă agrement poţi face cu uşurinţă şi scurte drumeţii de care cei mici se bucură pentru că decoperă natura. Am vizitat pentru prima dată locul acum mai mult de 10 ani şi pe atunci nu bănuiam că locaţia va ajunge să se dezvolte atât de mult. În prezent Cheile Gradiştei înseamnă Resort Moeciu și Resort Fundata.

  Cheile-Gradistei-Resort-Moeciu-in-familie
  f/Andrei Osanu

  Resort Moeciu este un complex turistic ce ofertă 137 de camere în 2 hoteluri și 7 vile, restaurant rustic cu 400 de locuri și numeroase facilități de sport și agrement. Locația este situată la doar 7 km de Castelul Bran și la 30 km de Brașov.

  Cazarea este rezonabilă, camerele sunt spațioase, au pat matrimonial și canapea. La cerere se poate pune la dispoziție chiar și un pătuț pentru copil. Un copil de 0-12 ani stă gratis când sunt folosite păturile existențe iar unul cu vârstă pană în 2 ani stă gratis dacă folosește un pătut. Un copil mai mare sau un adult plăteste 12 EUR pe noapte pe persoană dacă folosește un pat suplimentar. Atunci când e aglomerat însă poți experimenta condiții ceva mai austere, să ţi se pună la dispoziţie camere mai mici la mansardă sau cu igiena care lasă de dorit.

  Vezi şi:

  LOCAŢII: Salina Slănic în Familie. Distracţie de Weekend sau Tratament de Imunizare

  PARENTING: 3 Comportamente Toxice în Relaţia de Cuplu. Ce Ascunde “Rămânem Împreună de Dragul Copilului”

  Cheile-Gradistei-Resort-Moeciu-in-familie-cazare
  Credit foto: f/cheilegradistei

  Dacă eşti gurmand trebuie să ştii că restaurantul este cu mâncare tradițional românească, gătită decent.

  Nu te aștepta că prețurile să fie mici la Cheile Grădiştei Resort Moeciu, nici la cazare nici la mâncare. Personalul este de cele mai multe ori bine intenționat, dar mai dau si rateuri. Cadrul natural și posibilitățile de agrement compensează însă și dau șanse de reușită unei ieșiri în familie la Cheile Gradistei – Resort Moeciu.

  Dacă plănuiți o vacanță plină de mișcare în familie la Cheile Gradistei, locația pare mai mult decât potrivită întrucât reuşeşte să suplinească lipsa de organizare a adminstraţiei locale în a oferi facilități pentru atragerea de turiști. Astfel, la Cheile Gradistei vei găsi chiar şi o pârtie de schi proprie și centru de închiriere echipamente sportive: săniuțe, schiuri, snowboard, rachete de tenis, biciclete și mașini de teren.

  Prețurile la activitățile de agrement 

  • Piscină: 30 lei / adult / zi, 15 lei / copil / zi
  • Tur off road cu mașini Suzuky Jimny: 390 lei + TVA/tur/mașină de 2-3 ore (într-o mașină pot merge 4-5 persoane iar turul se face cu însoțitor cu o altă mașină și asistenţă tehnică)
  • Teren tenis: 20,00 lei/oră, rachetă tenis: 12,50 lei/rachetă/oră
  • Teren volei și miniteren de fotbal: incluse în costul cazării (Resort Moeciu)
  • Închiriere biciclete : 70 lei/ zi sau 40 lei jumătate de zi sau 15 lei/oră;
  • Billiard 15 lei/oră, darts: 9 lei/oră, ping pong 15 lei/oră, karaoke, home cinema

  Vezi şi:

  FUN: Tom şi Jerry. Desene Animate Online

  CURSURi: Iniţiere în Programare şi Robotica pentru Copii

  Agrement la Cheile Grădiştei Resort Moeciu

  • Piscină acoperită, Sauna, Jacuzzi
  • Sală de Fitness
  • Schi și snowboard pe pârtia de schi, transport cu teleschi
  • Plimbări cu sania sau trăsură trasă de căi
  • Volei pe iarbă, minifotbal pe iarbă, tenis de câmp pe terenuri de zgură

  Ce pot face copiii la Cheile Grădiştei Resort Moeciu

  Cu toţii ştim că cei mici se bucură cel mai mic atunci când au parteneri de joacă. Ăsta e şi marele avantaj al unui astfel de loc, cu multe locuri de cazare, în care copiii găsesc mereu ceva de făcut şi au loc de desfăşurare. Sunt şanse mari ca în sezon, când resortul se umple, copilul tău să-şi găsească prieteni noi cu care să se distreze. 

  Cheile-Grădiştei-Resort-Moeciu-in-familie-loc-de-joaca
  Credit foto: f/cheilegradistei

  În plus, de la cei mici până la cei mai mari copiii se vor bucura şi de locul de joacă, dispus pe un spațiu generos şi completat de terenuri de sport.

  Cum ajungi la Cheile Grădiştei Resort Moeciu

  cheile-gradistei-resort-moeciu-in-familie cheile-gradistei-resort-moeciu-in-familie-andrei-osanu cheile-gradistei-resort-moeciu-in-familie-cazare cheile-gradistei-resort-moeciu-in-familie-loc-de-joaca cheile-gradistei-resort-moeciu-in-familie-fb

  Detalii Locație

  DISTRIBUIE
  GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm să revii!

  EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

  NICIUN COMENTARIU

  ADAUGĂ COMENTARIU