Petrece vacanta de vara cu noi, la Smart Education! 2015

Activitati pentru copii cu varste intre 6 si 13 ani in vacanta de vara. Cursuri pentru copii la Scoala de vara la Smart Education!

In perioada 22 iunie – 31 iulie, zilnic, intre orele 8.45 – 17.00 organizam un program special pentru copii, care include activitati variate.

Copilul tau se va bucura de: plimbari si activitati in aer liber, ateliere de teatru, teatru in engleza, ateliere de arte plastice, povesti despre compozitori celebri, club de sah, ateliere de dezvoltare personala, ateliere de cunostinte generale in limba engleza si in limba romana, club de lectura.

Scoala de vara din vacanta mare este o oportunitate atat pentru noi cat si pentru copii de a construi un program variat, relaxant, care contribuie la dezvoltarea cunostintelor, imbunatatirea abilitatilor, socializarea intr-un grup de copii si, desigur, la distractie pentru o vacanta de neuitat.

Vrem sa petrecem cat mai mult timp in aer liber, astfel ca vom avea in fiecare zi activitati in mijlocul naturii: plimbari, concursuri, volei, badminton, activitati de echipa, activitati creative. Activitatile se desfasoara in parcul Herastrau sau Kiseleff, aflate in apropierea Centrului educational.

cursuri scoala de vara 2015

Saptamanal, vom vizita un muzeu din Bucuresti.

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

In cursul dupa-amiezii, le propunem copiilor doua ateliere cu teme de interes, coordonate de trainerii nostri specializati pentru activitatile respective.

 

Temele acestor ateliere sunt grupate pe saptamani si sunt prezentate mai jos:

Saptamana22 – 26 iunie Saptamana29 iunie – 3 iulie Saptamana6 – 10 iulie Saptamana13 – 17 iulie Saptamana20 – 24 iulie Saptamana27 – 31 iulie
Lumea in culori.Ateliere de pictura Teatru si improvizatie Explore world.Ateliere de cultura generala (engleza / romana) Eu si oamenii din jurul meu. Dezvoltare personala Teatru si improvizatie Prietena din biblioteca.Lectura si creativitate
Imi place sa joc sah! Atelier de desen in creion si carbune Povestile compozitorilor celebri Imi place sa joc sah! Lumea in culoriAteliere de pictura Imi place sa joc sah!

 

Programul se desfasoara astfel:

  • ora 8.45 – 9.00: primirea copiilor;
  • ora 9.00 – 9.30: gustare;
  • ora 9.30 – 12.00: activitati si plimbari in aer liber;
  • ora 12.30 – 13.15: masa de pranz;
  • ora 13.30 – 15.00: atelier 1;
  • ora 15.15 – 16.45: atelier 2;
  • 0ra 16.45 – 17.00: preluarea copiilor de catre parinti.

Poti alege dintre pachetele:

  • Pachet „Vacanta plus”: luni – vineri, intre orele 8.45 – 17.00, include doua ateliere tematice cu traineri specializati, gustare, masa de pranz, activitati in aer liber.
  • Pachet „Dimineata in vacanta”: luni – vineri, intre orele 8.45 – 13.30, include gustare, masa de pranz, activitati in aer liber.
  • Pachet „Ateliere in vacanta”: luni – vineri, intre orele 13.30 – 16.45, include doua ateliere tematice cu traineri specializati.

Preturile pornesc de la 220 lei / saptamana si variaza in functie de numarul de saptamani ales si varianta de program preferata.

Nota: Preturile atelierelor tematice sunt reduse in cadrul pachetelor cu pana la 67% fata de pretul practicat in timpul anului scolar pentru atelierele respective (pictura, teatru, sah, dezvoltare personala, cultura generala).

In cazul participarii ocazionale, doar la un anumit atelier tematic, pretul practicat este cel standard pentru atelierul respectiv.

Pretul biletului pentru vizita saptamanala la muzeu nu este inclus in tariful afisat.

Pentru organizarea activitatilor dintr-o saptamana, este nevoie de un numar de minim cinci copii.

 

Cere oferta pentru perioada care te intereseaza, poti alege de la una pana la sase saptamani!

 

Inscrieri si informatii la: tel. 0730 199 129, [email protected]

 

Strada Roma nr. 63, sector 1, Bucuresti

Tel. 0730 199 129

E-mail: [email protected]

www.smart-education.ro

www.facebook.com/ContactSmartEducation

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU