Pictura murala pentru camere de copii

Pictura murala pentru camere de copii – Prof. Alexandra Stoica. Pictura camere copii

Copilul tau si-ar dori ca personajele preferate sa faca parte din viata lui de zi cu zi?

Le putem aduce in camera lui, sa-i fie alaturi tot timpul!

Fie ca isi doreste un personaj de desene animate, film sau ceva din imaginatia lui, camera copilui tau se poate transforma intr-un spatiu de poveste.

pictura murala 2

Pictura camere copii – Alexandra Stoica

Sunt artist plastic si realizez picturi pe pereti pentru camere copii (pictura murala), gradinite, cabinete medicale, restaurante etc.

Preturile practicate de mine sunt accesibile oricarui parinte care isi doreste ceva cu totul deosebit si unic pentru copilul sau. Fiecare lucrare difera in functie de complexitatea modelului, de dimensiune si de culorile alese.

Asadar, oricare ar fi bugetul disponibil, eu voi gasi solutii pentru ca si copilul tau sa se bucure de o camera de vis, cu personaje preferate desprinse din povestile pe care i le citesti in fiecare seara.

Contact:

Stoica Alexandra – pictor 0741 502 137

http://saleccs.blogspot.ro/

[email protected]

 

 

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU