The Usborne Start to Read pack, pentru copii 4 ani +

 

Carti pentru copii in limba engleza. The Usborne Start to Read pack, pentru copii 4 ani +

 

Trebuie sa recunosc: nu i-am oferit niciodata fetitei mele 8 carti noi deodata….Caci asa am invatat eu pe cand copila mea avea cateva luni: copiii mici trebuie sa primeasca pe rand cate un cadou si nu toate odata, caci vor fi bulversati de multitudinea de jucarii/ obiecte. Intre timp fetita mea a crescut, are 3 ani si jumatate, dar tot tin la regula “nu toate cadourile deodata”, in afara de cadourile primite de ziua ei, bineinteles.

Asa ca atunci cand i-am aratat pachetul cu 8 carticele in engleza, The Usborne Start to Read pack, a fost in culmea extazului. Asa de mult s-a bucurat ca are atatea carti noi ca merita sa-i fac surprize de acest gen mai des!

 

start to read pack

 

E adevarat, in ultima perioada s-a marit biblioteca ei constant, dar nu asa brusc 🙂

Si trebuie sa recunosc ca eu am mai mare nevoie de noutate decat are ea probabil: nu-i pot citi aceleasi carti luni la rand, ma plictisesc de ele, asa ca de regula, cand “simt” ca nu mai pot citi nici o carte din ce avem, mai cumparam una noua….

 

The Usborne Start to Read pack contine 8 carticele, un caiet de activitati si un poster cu alfabetul si ii poate captiva pe copii ore in sir.

Fetita mea a ramas in pat studiind cartile singura, mai mult de 30 minute, dupa care a venit la mine sa citim 🙂

Povestioarele sunt simple dar atractive si amuzante, desenele sunt minunate iar la final fiecare carte are si cateva jocuri.

 

Daca sunteti in cautarea unui cadou de 1 iunie cu efecte pe termen lung, va recomand acest pachet, il va tine pe copil ocupat si preocupat suficient de muuuult timp.

Intre timp i-am citit mai multe carticele, insa preferata ei a ramas prima carte (Nr 1), despre povestea a 2 elefanti gemeni care erau mereu confundati unul cu celalalt si sufereau pentru ca fiecare dintre ei era acuzat pentru nazbatiile celuilalt, pana cand au gasit o solutie:)

 

Pachetul "The Usborne Start to Read pack" se poate comanda la adresa de email [email protected] sau pe  facebook. In aceasta perioada are pret special – 130 lei.

 

Mai multe informatii despre acest pachet pe site-ul Usborne.

 

Tip selectie: Pe incercate

 

 

 

dressing up box

 

In "The Dressing up box" copiii isi imagineaza ce vor sa fie.….

 

 

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU