Pizza & Gelato Workshops Puro&Bio

11:00 - 13:00
Sâmbătă 25 August 2018
București

Va invitam la joaca si cum altfel decat cu mana in coca si la inghetatarit!!!

Propunem 2 ateliere de creatie speciale in care intram in contact cu elemente primordiale si roade ale pamintului: apa, graul, legumele si fructele … cald-rece in stil italian.

La primul atelier vom invata si realiza mult iubita pizza cu faina de cea mai buna calitate, mozarrela proaspata de bivolita si rosii cherry proaspete de sezon, ulei de masline si busuioc. Vom invata cum se face un aluat sanatos si crocant si cum sa imbinam cele mai bune ingrediente pe care le vom degusta in prealalbil

La cel de-al doilea atelier in timp ce pizza se coace, vom lucra cu fructe proaspete, apa si miere/fructoza sau din gama cremeriei cu lapte proaspat, smantana si alte ingrediente bio imbinate optim sub asistenta mea directa. Va voi dezvalui secretelele unei inghetate delicioase si voi demonstra cum se face inghetata artizanala in casa Puro&Bio, voi dezvalui retete care pot fi facute si la fiecare acasa. Impreuna vom parcurge si legenda echipamentelor din laboratorul Puro&Bio. Astfel copiii mici si mari vor invata participativ cum se pregateste cel mai sanatos si iubit desert, inghetata artizanala, iar la final vor savura produsul muncii proprii.

Prin acest ateliere atat copii cat si parintii vor putea participa la o calatorie prin bucataria Italiana cu doua din cele mai iubite produse de toata lumea: pizza si inghetata!

Va asteptam cu drag,
Alexandra Marcu
Chef Puro&Bio Romania
Maestru Gelatier

Organizam doua sesiuni de ateliere, prima de la ora 11, cea de-a doua de la ora 14.00.

Pretul atelierelor este de 60 lei de persoana si dureaza 2-3 ore, ce include rodul muncii: o minipizza si o inghetata. Se dau si diplome de participare la finalul atelierelor iar pentru cei ce vor sa serveasca si masa de pranz (meniu complet) exista o oferta speciala de 25 lei/participant, 30 lei/neparticipant.

Rezervarea se face in privat pe pagina noastra de Facebook sau la [email protected], va include ora preferata, numarul de persoane care vor participa la ateliere si care vor servi pranzul precum si un numar de telefon pentru reconfirmare. Reducere la ateliere de 25% pentru familii cu mai mult de 2 participanti!

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 25 August 2018

Program:
11:00 - 13:00

Orasul:
București

Detalii Locație

Puro&Bio Romania

Județ:
București

Oraș:
București

Adresa:
Strada Ion Câmpineanu, 20

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL