Program de antreprenoriat pentru copii – Juniori in afaceri 25.08

Programul de o zi – Juniori in afaceri – cuprinde activitati pentru copii de educatie financiara si antreprenoriat, care vor avea loc pe 25 august in cadrul Magazinului Diverta din Bucuresti Mall (Vitan). Programul se adreseaza copiilor  cu varste cuprinse intre 10 – 14 ani si dezvolta increderea in sine, abilitatile de comunicare, vanzare si spiritul antreprenorial al acestora prin jocuri si activitati practice.

Copiii vor fi indrumati de Alina Burlacu in a descoperi si a realiza jocuri distractive de cunoaştere, creativitate, negociere si vanzare. Alina este trainer si coordonator de proiecte pentru tineri si copii si are o vasta experienta in proiecte europene si internationale prin sustinerea a numeroase cursuri de Public Speaking, Leadership, NLP. In prezent, este director al Centrului de Excelenta Academica, Partner al WHI Experience si trainer NextSteve.

Programul activitatilor

Copiii vor fi impartiti in echipe si vor lucra impreuna la dezvoltarea unor produse proprii pe care le vor vinde apoi in cadrul unui Targ cu vanzare de produse realizate de copii in Bucuresti Mall. Targul se va desfasura timp de 60 de minute si va fi supravegheat de Sectia 11 Politie. De asemenea, copii vor avea la dispozitie si un buget surpriza. Profitul obtinut in urma vanzarii este impartit dupa cum urmeaza:

–   80% din profitul fiecarei echipe este impartit in mod egal tuturor membrilor echipei

–  20% din profitul fiecarei echipe este donat catre Organizatia SOS Satele Copiilor Romania.

Editura RAO ofera premii pentru toti copiii participanti.

Programul se desfasoara pe parcursul a 5 ore cu pauze si se va incheia cu o festivitate de premiere a tuturor copiilor participanti.

Program activitati Juniori in afaceri:

10:00 – 10:50 – Jocuri de cunoastere a grupului
10:50 – 11:00 – Pauza
11:00 – 11:50 – Atelier despre produse, vanzari si negocieri
11:50 – 12:00 – Pauza
12:00 – 12:30 – Atelier de “creatie” de produse
12:30 – 13:30 – Pauza de masa
13:30 – 14:30 – Vanzare de produs
14:30 – 15:00 – Concluzii si premiere

Inscrierile in cadrul programului se realizeaza la numarul de telefon: 0746.042.033. Numarul de copii participanti este de 16.

Cost de participare: 80 lei

Pentru mai multe detalii vizitati www.junioriinafaceri.blogspot.ro sau www.boko.ro/activitati.

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU