Pregătește-te pentru o aventură uimitoare: “Micuța Ping și Dragonul” te așteaptă la cinema!

În imperiul chinez antic, dragonii erau prietenii și aliații înțelepți ai oamenilor. Acum ei sunt vânați pentru proprietățile lor vindecătoare și închiși în temnițe de fier. Într-o fortăreață îndepărtată din regiunile muntoase, tânăra slujnică Ping ajută ultimul dragon în viață să scape din captivitate și îl însoțește într-o călătorie periculoasă pentru a recupera cel mai prețios dar al său.

Filmul “Micuța Ping și Dragonul” este adaptarea cinematografică a primului roman din seria fantasy “Dragonkeeper”, creată de talentata autoare australiană Carole Wilkinson, ce cuprinde șase cărți (două trilogii) și un prequel.

micuta ping si dragonul film 1Călătoria epică va captiva inimile tuturor iubitorilor de aventură și fantezie, iar filmul promite să fie o experiență memorabilă și inspirațională pentru întreaga familie. Cu o poveste plină de suspans și emoție, filmul explorează teme precum loialitatea și curajul în fața provocărilor și aduce în prim-plan întrebări importante despre prietenie, responsabilitate și etica alegerilor personale.

În timp ce sunt urmăriți de armatele Împăratului, micuța Ping și dragonul pornesc într-o aventură plină de pericole, pentru a recupera ultimul ou de dragon, furat de un vrăjitor malefic care râvnește la puterea acestuia pentru a-și atinge nemurirea.

Filmul este potrivit pentru toate vârstele, dar are o încărcătură specială pentru cei mici, care vor aprecia povestea emoționantă a micuței Ping. Pe parcursul călătoriei sale către aflarea destinului ei, de a fi o adevărată Protectoare a Dragonilor, Ping va învăța despre prietenie, încredere și curaj.

Regizorul Salvador Simó ne-a încântat și cu filmul animat „Buñuel en el laberinto de las tortugas”, câștigător al unor premii importante precum Silver Biznaga pentru cea mai bună muzică, Feroz Dark Door Award pentru cel mai bun film din selecția oficială și premiul Asecan Ópera Prima. Filmul a primit patru nominalizări la Goya Awards și a câștigat premiul pentru cel mai bun film animat. De asemenea, a fost desemnat cel mai bun film animat la European Film Awards 2019 și a primit mențiunea juriului și premiul pentru cea mai bună coloană sonoră la Festivalul de la Annecy.

Printre vocile personajelor din versiunea dublată în limba română regăsim actori precum Ștefan Velniciuc, în personajul dragonului Danzi, Lidia-Maria Șofron ca micuța Ping, eroina poveștii, dar și Vadim Staver (Diao) și Cosmin Șofron (Wang Chao).

Rezervă-ți locul la cinema și pregătește-te să intri într-o lume plină de aventură și emoție. Fii parte din această călătorie fantastică și descoperă misterele și minunile pe care le ascunde universul dragonilor!

poster-desktop-02

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU