Teatru in ghetute si fapte bune. Campanie de donatii pentru copii

Teatrul Ion Creangă organizează pentru al treilea an consecutiv campania de donații pentru copii „Teatru în ghetuțe”, o inițiativă menită să încurajeze copiii să ofere daruri și să scrie împreună povestea unor sărbători mai frumoase pentru copiii aflați în dificultate.

Derulată în weekendul 3-4 decembrie 2016, orele 11:00-19:00 la Teatrul Ion Creangă – Sala Mică, spațiu transformat cu această ocazie într-un Laborator de cadouri, campania vine în sprijinul a peste 80 de copii cu vârsta cuprinsă între 3 luni și 15 ani, care provin din familii aflate în stradă.

Micuții spiriduși care vor să facă fapte bune pot oferi donații în intervalul orar 11.00 – 19.00, la sediul Laboratorului de cadouri / Sala Mică – Str. Biserica Amzei, nr. 21-23.

Jucării și hăinuțe, rechizite sau ghetuțe vor fi pregătite și împachetate cu grijă chiar de către aceștia, fiecare donație fiind răsplătită cu o surpriză.

Campania se încheie duminică, 4 decembrie, ora 19.00, iar darurile vor fi oferite luni, 5 decembrie, în ajun de Moș Nicolae, cu sprijinul asociației Samusocial din România.

Campanie de donatii pentru copii „Teatru în ghetuțe” a fost inițiată în decembrie 2014 și se desfășoară anual atât la Teatrul Ion Creangă, cât și la sediul unităților de învățământ partenere din Capitală. În perioada 21-28 noiembrie 2016 au fost colectate donații oferite de elevi de la Școala Gimnazială „Herăstrău”, Școala Gimnazială nr. 80, Școala Gimnazială nr. 195 și Liceul Teoretic „Marin Preda.

Mai multe detalii despre Campanie sunt disponibile pe: www.teatrulioncreanga.ro și Facebook.com/TeatrulIonCreanga. Persoana de contact este Anca Scurtu, Coordonator PR, e-mail: [email protected], nr. tel. 0723.513.338.

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU