Prieteni Mici – Atelier de Interactiune cu Animalele | Cluj-Napoca

Primul Atelier de Interactiune cu Animalele se va tine Sambata 19 Mai la Casuta din Padure – strada Petre Dulfu ( Faget )incepand cu ora 15:30.

Aceste ateliere vizeaza dobandirea cunostintelor despre animale si modul de interactionare cu acestea. Zoologia este o ramura a biologiei care se ocupa cu studiul organismelor incadrate in regnul Animalia. Studiaza structura, functiile, comportarea, dezvoltarea, filogenia, clasificarea, distribuirea si utilizarea animalelor.
Asadar, pe parcursul programului vom urmari in principal cunosterea elementelor de etologie si anume de comportament atat la animalele salbatice, cat si la cele domestice. Copiii vor interactiona cu diferite animale, inclusiv animale exotice cum ar fi Soparla Geko, Scorpionul sau alte animale domestice precum iepurasii, purcelusii sau pisicile, dezvoltand diferite stari emotionale, vor deprinde cunostinte despre dresaj si toaletaj, dar si informatii despre nutritie animala, sanatate si boli transmisibile de la acestea catre om.
Acest atelier ii va invata pe micutii participanti sa isi asume responsabilitati, le va dezvolta capacitatea de concentrare si memorie, stimuland in acelasi timp abilitatile de socializare prin jocuri si exercitii de grup.
Activitatile vor fi tinute in aer liber, putandu-se desfasura in cadrul unei singure intalniri sau doua, de maxim 3 ore, timp suficient pentru interactiunea cu animalele, dar si pentru jocurile tematice aferente cursului.

VEZI TOATE EVENIMENTELE DIN WEEKEND

Unde? Wallie Forest Kidz, Str. Petre Dulfu, Cluj-Napoca

***Atelierul se adreseaza copiilor cu varste intre 0 si 12 ani+ ( copiii sub 5 ani vor fi insotiti de un adult pe tot parcursul atelierului )
***Acest proiect este desfasurat in colaborare cu Ana-Maria Bercean – medic veterinar, cu experienta in domeniul educatiei pre-scolare si medicina veterinara
***Atelierul se va tine in aer liber, asadar va recomandam sa purtati echipament potrivit activitatilor outdoor
***Pretul /participant este de 35 lei ( apa, cafea si gustare incluse )

Inscrieri si mai multe detalii pe www.wallieforestkidz.com/events

Va asteptam cu drag si multe surprize!

https://www.facebook.com/events/1806398772749068/

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 19 Mai 2018

Program:
15:30 - 17:30
De la 23:49

Orasul:
Cluj-Napoca

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Cluj-Napoca!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL