Programe noi pentru copii – marca Da de ce

 

Programe noi pentru copii – Activitati pentru copii in Bucuresti – Asociatia Da'De'Ce

Incepand cu jumatatea lunii septembrie, va asteptam sa invatam despre muzica si miscare creativa la Muzeul George Enescu, sa descoperim istoria artei in cadrul programului pentru gradinite sau sa petrecem pe cinste impreuna cu Harap-Alb!

Muzeul vibreaza este noul program de la Muzeul George Enescu. Invitam la joaca intreaga familie! Programele vor fi alternativ, pentru doua grupe de varsta: 2-3 ani si 4-6 ani
Sambata, 13 sept, ora 10.00 – familii cu copii de 2-3 ani,
rezervari pe [email protected]

Parintii si copiii se vor juca creativ prin miscare, se vor familiariza cu obiectele de patrimoniu din cadrul muzeului ce amintesc de copilaria compozitorului.

Prin intermediul muzicii si miscarii creative vor afla despre viata si opera acestuia, vor invata cum isi pot face propriile lor instrumente muzicale sau ce fel de sunete scot acestea.
Detalii despre inscrieri: http://www.asociatiadadece.ro/program/muzeul-vibreaza/

Petrecere tematica cu Harap-Alb
Pentru ziua copilului dvs, sau oricand aveti chef va oferim o petrecere amuzanta si relaxanta, pe timp frumos sau pe ploaie, in spatiul primitor de la Zeppelin Schule, alaturi de prieteni buni! Va propunem un concept original in care toate activitatile sunt integrate in aventuroasa poveste a lui Harap-Alb. Ghidati de insusi Harap-Alb si de Sfanta Duminica, copii vor trece numeroase probe distractive, reusind in final sa elibereze printesa din ghearele Spanului. Poveste-teatru, costume, rasete, muzica, dans, baloane – o petrecere de calitate, o petrecere de neuitat, marca Da'DeCe!
 

 
Detalii pe http://www.asociatiadadece.ro/program/petreceri-harap-alb/

rezervari pe [email protected]

Programe de Istoria Artei si elemente de art-terapie pentru gradinite
Va propunem ateliere pe teme din programa scolara prin intermediul unor tehnici artistice inedite.
Timp de aproximativ o ora, impreuna cu artisti plastici sau educatori, cu o experienta bogata in lucrul cu copiii, cei mici descopera o perceptie personala asupra culorii si formei.
Detalii pe http://www.asociatiadadece.ro/program/programe-gradinite/

 

 

 

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU