Programul Baschet pentru copii in Cluj Napoca

 

Programul Baschet pentru copii la Clubul U- Mobilteco din Cluj Napoca

baschetIn anul 1938 baschetul a inceput sa fie un sport popular si in Cluj, astfel ca in acest an au fost montate primele panouri cu cosuri in curtea Gimnaziului Catolic. Initial invatarea si practicarea baschetului era posibila doar la Universitate, dar incepand cu anul 1942 acest lucru a inceput sa fie posibil si in scoli.

Sectia de baschet a Clubului Universitatea Cluj a fost infiintata in anul 1947.

Perioada anilor 90 a fost cea in care baschetul clujean s-a dezvoltat cel mai mult, venind totodata cu trei titluri nationale: 1992, 1993, 1996- doua titluri de vicecampioana nationala si alte doua titluri de locul III.

Alte momente importante:  jocurile din sferturile de finala, doua medalii de argint, calificarea in finala Diviziei A, precum si in Liga Europeana Centrala, precum si titlul de campioana nationala de seniori. Toate accestea au avut loc in perioada 2000-2011.

Ulterior, a fost inscrisa in cupa europeana FIBA Eurochallenge.


 RECOMANDARE


Clubul a fost declarat club de utilitate publica in data de 26 iunie 2013, in urma unei Hotarari de Guvern, fiind astfel recunoscut rolul clubului in dezvoltarea baschetului, dar si importanta sa din punct de vedere social

Exista doua sectiuni principale ale clubului: cea a seniorilor si cea a juniorilor.

In anul 2013-2014 echipa seniorilor, care in prezent poarta numele "U" BT Mobilteco Cluj a participat la Liga Romaniei si s-a calificat in Liga Nationala.

In ceea ce priveste sectiunea Juniorilor, aceasta are in componenta si echipe de Minibaschet si echipe de Babybaschet.

Pentru ambele categorii se organizeaza activitati in cartierele Marasti, Grigorescu, Manastur, Zorilor si Centru.

          Tot pentru cei mici a fost conceput si programul "Baschet pentru copii". Acest program se adreseaza copiilor nascuti in anii 2002, 2003, 2004, 2005, 2006 si 2007.

Mai multe detalii legate de inscriere aici http://www.u-mobitelco.ro/programe/baschet-pentru-copii.php

Adresa sediu club:

Sala Sporturilor "Horia Demian"

Splaiul Independentei nr. 6, Cluj-Napoca

Judetul Cluj, cod postal 400376;

Tel./Fax: – 0040-364-265326

E-mail: [email protected]

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU