VIDEO. Un episod al canalului Spirit Science care face apel la stiință dar merge și dincolo de aceasta într-un mod care invită la deschidere către teorii spirituale ușor de înțeles. Puterea inimii este poate unul dintre cele mai importante aspecte ale spiritualității: poarta către dimensiuni mai înalte atât în interiorul, cât și în exteriorul nostru. 

VIDEO. Ascultă Muzica Disconfortului şi Vei Avea un Copil Echilibrat Emoţional

Dincolo de dimensiunea fizică, inima este un spațiu al iubirii pure și al creației. Este un loc de beatitudine și liniște pe care îl putem vizita în meditație sau în visele noastre și ne arată calea către adevăratul nostru sine.

[subtitrare automată disponibilă în engleză]

Vezi și: Hair Love. Scurtmetraj de Animație Premiat la Oscar 2020

SURSĂYoutube
DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU